Specialitati din carne

Pate Mangalita – „Ferma Gruiu”

Ingrediente: carne Mangalita, slanina, ficat, ceapa, sare, piper.

Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.

  • produs din carne 100% naturala
  • produs 100% romanesc
  • carne provenita de la animale crescute in aer liber
PATE MANGALIȚA
25 LEI
| In stoc

Pate porc – „Ferma Gruiu”

Ingrediente: carne porc, slanina, ficat, ceapa, sare, piper, nucsoara, ienibahar.

Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.

  • produs din carne 100% naturala
  • produs 100% romanesc
  • carne provenita de la animale crescute in aer liber
PATE PORC
20 LEI
| In stoc

Pulpa Mangalita la garnita – „Ferma Gruiu”

Ingrediente: pulpa Mangalita, sare, untura porc.

Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.

  • produs din carne 100% naturala
  • produs 100% romanesc
  • carne provenita de la animale crescute in aer liber

Pulpa porc romanesc la garnita – „Ferma Gruiu”

Ingrediente: pulpa porc, sare, untura porc.

Recomandari: A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj.

  • produs din carne 100% naturala
  • produs 100% romanesc
  • carne provenita de la animale crescute in aer liber

Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.

Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 78%, slanina porc 17%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.

Recomandari: A se pastra la o temperatura de 0 – 14°C.

SALAM NOBIL ITALIAN (FELIAT)
25 LEI
| In stoc

Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.

Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 78%, slanina porc 17%, vin rosu sec 1%, boia de ardei dulce 1%, peperocino pudra 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.

Recomandari: A se pastra la o temperatura de 0 – 14°C.

Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.

Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.

Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.

SALAM NOBIL ITALIAN
72 LEI
| In stoc

Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.

Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, usturoi proaspat maruntit 0.25%, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.

Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.

Produsele din carne Premio Gusto au fost create din dorinta de a aduce oamenilor bucuria de a savura gustul autentic italian.

Ingrediente: carne porc atent selectionata (muschiulet si pulpa porc) 80%, slanina porc 20%, vin rosu sec 1%, boia de ardei dulce 1%, peperocino pudra 1%, zahar tos, sare iodata, piper negru boabe, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrat de potasiu.

Recomandari: A se pastra la o temperatura de 8-12° C.

SALAM NOBIL ITALIAN PICANT
72 LEI
| In stoc