Figurine si oua de ciocolata

Figurinele si ouale de ciocolata sunt produse sezoniere si le avem disponibile in perioada Pastelui si de Craciun. Ele pot fi achizitionate in ambalaje speciale, dar pot fi puse si in cosuri sau pachete cadou. De asemenea, aceste cosuri sau pachete cadou "dulci" pot fi personalizate in functie de dorinta clientului. Figurinele si ouale de ciocolata vin de la doi producatori: chocolatierul belgian Valentino si de la producatorul englez Holdsworth. Suntem unici importatori in Romania a celor doua branduri Valentino si Holdsworth. Livram oriunde in Romania.

Contine praline de ciocolata fina belgiana Valentino/ oua de ciocolata. 200g 

  • 100g oua din ciocolata belgiana cu 100% unt de cacao si diferite umpluturi
  • Ambalat in suport ceramic, cu panglica si celofan.

Produs in Belgia.

De sezon: o cutie cu 500g de oua mici de ciocolata, oferind diversitate deplina si posibilitatea de a imparti cu prietenii experiente gustative memorabile. 

Cutie cu manere umpluta cu oua mici de ciocolata Dimensiunea cutiei fara maner: 14x10.5x14 cm Inaltimea manerului: 6.5 cm

CANDY SHAPE BOX - CUTIE CU 100G OUA DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO contine praline delicioase cu 100% unt de cacao, intr-un amabalaj simpatic, pentru cineva special. CANDY SHAPE BOX - CUTIE CU 100G OUA DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO este un produs Valentino - o afacere de familie fondata in anul 1978 care se afla in topul producatorilor de ciocolata artizanala din Belgia.

WHITE FLOWER BOX - CUTIE CU 200G CU OUA DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO contine praline delicioase cu 100% unt de cacao, intr-un amabalaj simpatic, pentru cineva special. WHITE FLOWER BOX - CUTIE CU 200G CU OUA DE CIOCOLATA BELGIANA VALENTINO este un produs Valentino - o afacere de familie fondata in anul 1978 care se afla in topul producatorilor de ciocolata artizanala din Belgia.

O figurina simpatica si delicioasa din ciocolata fina belgiana. Oua de ciocolata cu crema de alune de padure. Produs in Belgia.