ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA NEAGRA TARTUFLANGHE 100 ML

ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA NEAGRA TARTUFLANGHE 100 ML

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: X1

In stoc

Pret: 95 LEI


 

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie " cel mai bun ulei cu trufa neagra de pe piata".
Contine felii de trufa neagra, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei negre.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Un condiment gustos, excelent pentru a savoare preparatelor calde precum risotto, paste, file de carne, oua sau cartofi.

Acest unt anhidru contine 8% trufa si trebuie tinut afara din frigider pana este desfacut.

Datorita procesului special de productie s-a obtinut un preparat cremos si omogen.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa neagra de vara 91%, sare, aroma.
NU CONTINE GLUTEN.

O crema cu un gust absolut delicios si intens.

Se recomanda a fi folosita pentru a da un plus de savoare preparatelor precum risotto, gnocchi, paste, file de carne, oua. Merge foarte bine si ca umplutura pentru clatite sau produse de patiserie.

Acest preparat este concentrat asa ca va sugeram sa il diluati cu ulei de masline extravirgin, smantana sau unt.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ciuperci porcini 73%, lapte, smantana, trufe de vara 3%, unt, ceapa, morcovi, amidon de cartofi, sare, piper, arome.
NU CONTINE GLUTEN.
 

Best-sellerul nostru din linia de cremă, excelența italiană a Parmigiano Reggiano DOP combinată cu delicatețea trufei albe dau viață unei arome unice și rafinate. În noul design într-o cutie cadou, înfrumusețat cu detalii aurii pentru a da un plus de eleganță liniei tale.

Ingrediente:

    Crema proaspata
    Parmigiano Reggiano DOP 25% (lapte, sare, cheag)
    Lapte
    Unt
    Amidon de porumb
    Trufă albă 1,5% (Tuber magnatum Pico)
    Lecitina de floarea soarelui
    sare
    Aroma naturală
    Aromă

Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte și produse pe bază de lapte.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1427 / Kcal 341
    Grăsime 31,9 g
    - din care saturați 4,3 g
    Carbohidrați 4,4 g
    - din care zaharuri 1,4 g
    Proteine ​​9,2 g
    Fibră 0,1 g
    Sare 0,7 g

Utilizare: perfect pentru cremă de risotto sau ca bază pentru preparate din carne. Se recomandă aproximativ 40g de persoană.

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Greutate: 90g
 

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.