ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA NEAGRA TARTUFLANGHE 100 ML

ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA NEAGRA TARTUFLANGHE 100 ML

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: X1

In stoc

Pret: 105 LEI


 

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie " cel mai bun ulei cu trufa neagra de pe piata".
Contine felii de trufa neagra, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei negre.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Black Truffle Experience este pachet cadou de la Jimmy Tartufi cu specialitati pe baza de trufe de padure negre.

Pachetul contine:

  • 1 borcan de 50 g de sos de trufe negre
  • 1 borcan de 50g de crema cu Pecorino Romano DOP si trufe negre
  • 1 borcan de 50g Crema de trufe
  • 1 borcan de 50 g de Crema de trufe negre

Valori nutritionale per 100g:

Energie: 1075kj/257kcal; 

Grasime: 24.5g, din care acizi saturati: 8g

Carbohidrati: 3g, din care zahar: 3g; Sare: 1.1g

Fibre: 0.1g; Proteina: 6g

Orez Carnaroli, cunoscut si sub numele de „Regele orezului”, cu Trufa Neagra Pretioasa pentru o reteta apetisanta potrivita pentru toata lumea.

Ingrediente: Orez Carnaroli 98,4%, Trufa de vara uscata 1% (Tuber Aestivum Vitt), Trufa Neagra uscata 0,1% (Tuber Melanosporum Vitt), Aroma.

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1523/ Kcal 359
  • Grasimi  1,1 g – din care saturate 0,1 g
  • Carbohidrati 79 g – din care zaharuri  0,5 g
  • Proteine  ​​6,7 g
  • Fibre 3,3 g
  • sare 0,1 g

Utilizare: prajiti orezul timp de 1 minut intr-o cratita cu un strop de ulei. Intre timp se aduce la fiert supa de legume sau apa cu sare; se adauga treptat bulionul in orez, amestecand. La sfarsitul gatitului, amestecati untul si parmezanul sau cu sosurile noastre de trufe pentru a face felul de mancare mai gustos.

Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.

Format: 350g

Faimoasa branza albastra este perfecta pentru a fi asociata cu gustul atemporal al Trufei de vara. Cu o consistenta cremoasa si un gust puternic tipic Gorgonzola. Caseta cu detalii albastre va da o nota sugestiva liniei dvs.

Ingrediente: Crema proaspata, Gorgonzola 20% (lapte, fermenti lactici, sare, cheag, mucegaiuri selectate), Lapte, Unt, Trufa de vara 3% (Tuber aestivum Vittad), Amidon de porumb, Lecitina de floarea soarelui, Lecitina din soia, sare, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte si produse lactate, soia.

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica - 1427 Kj/ 341Kcal
  • Grasime - 30,6g, din care saturate - 14,5g
  • Carbohidrati - 5,2g, din care zahar - 0,6g
  • Proteine - ​​11g
  • Fibra - 0,2g
  • Sare - 1,1g

Utilizare: Ideal pentru crema de risotto sau ca baza fierbinte pentru feluri principale de carne. Se recomanda aproximativ 45g de persoana.

Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.

 

Materiile prime alese si pretioase de Trufa Alba sunt combinate si prelucrate in realizarea acestor Tagliolini dupa reteta antica de Campofilone. Taierea subtire si uscarea lenta la temperaturi scazute fac aceasta pasta senzationala, impalpabila ca grosime, facandu-le expresia autentica a unui produs rafinat si cu adevarat clasic.

Ingrediente: Gris de grau dur, Oua proaspete (33,4%), Faina de grau moale, Trufa Bianchetto 1% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufe albe pretioase 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Aroma. Contine alergeni: cereale care contin gluten si produse derivate; oua si produse din oua. Alergeni cu caractere aldine

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1612/ Kcal 382
  • Grasimi  6,7 g – din care saturate 1,7 g
  • Carbohidrati 66,4 g – din care zaharuri  3,7 g
  • Proteine  ​​12,4 g
  • Fibre 3,2 g
  • sare 0,2 g

Utilizare: pentru gatit va recomandam sa folositi multa apa. Cand fierbe, se adauga sare, se toarna pastele si se amesteca usor dupa ce s-au inmuiat. Timp de preparare 2/3 minute. Se condimenteaza cu un buton de unt si se serveste fierbinte.

Mod de conservare: se pastreaza la loc racoros si uscat, ferit de surse de lumina si caldura.

Format: 250g