ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA DE VARA TARTUFLANGHE 100 ML

ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN CU TRUFA DE VARA TARTUFLANGHE 100 ML

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A301

Stoc epuizat

Pret: 95 LEI


 

Uleiul de masline extravirgin cu trufe ‘’Oro In Cucina’’ a fost desemnat de catre revistele gastronimice ca fiind cel mai bun ulei cu trufe de pe piata.

Contine felii subtiri de trufa si este ideal pentru a innobila preparatele reci sau calde cu aroma ei clasica. Delicios pe salate, paste, risotto, carpaccio de carne, branzeturi sau oua.

Gustul este fructat, delicat si armonios. Buchetul sau fiind format din legume si flori proaspete, migdale si fructe.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin 99%, trufa neagra de iarna liofilizata 0,15%, aroma naturala.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Unul dintre brânzeturile de excelență franceză, Brie, este înnobilat de gustul dulce al trufei negre prețioase italiene. Brânza moale, ușor de întins, este perfectă pentru a înfrumuseța orice fel de mâncare din bucătărie.

Ingrediente:

    Crema proaspata
    20% brânză Brie (lapte pasteurizat, sare, cheag vegetal, fermenti lactici)
    Lapte
    Unt
    Amidon de porumb
    Trufă neagră 3% (Tuber melanosporum Vitt)
    Lecitina de floarea soarelui
    sare
    Aromă
    Aroma naturală

Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte și produse pe bază de lapte.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1389 / Kcal 332
    Grăsime 29 g
    - din care saturați 14 g
    Carbohidrați 5,7 g
    - din care zaharuri 1 g
    Proteine ​​12 g
    Fibra 0,2 g
    Sare 1,1 g

Utilizare: ideal pentru orice utilizare ca aperitive, feluri I și II. Este gata de utilizare, adaugă ulei sau smântână după gust. Se recomandă aproximativ 20g de persoană.

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Greutate: 90g
 

Delicios, pentru gurmanzi si sofisticati. Contine: 1 Salsa Tartufata 50 g 1 Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45 g 1 Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml.

Ingrediente: Salsa Tartufata 50 g: ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), uleide masline extravirgin, ulei defloarea soarelui, masline negre, trufa de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), arome, sare.Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45g: smantana (din lapte), Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag),trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb di mais, sare, arome. Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml: ulei de masline extravirgin, arome. Termen de valabilitate: 24 de luni. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. Dimensiune cutie: 6 x 17 x 16 cm    - 

CONDIMENT CU TRUFĂ NEGRĂ ȘI ULEI DE MĂSLINĂ EXTRA VIRGINĂ

Ingrediente:

    Ulei de măsline extra virgin 99%
    Aromă
    Trufă neagră uscată 0,2% (Tuber Melanosporum Vitt) - Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 3238 / Kcal 788
    Grăsime 87,5 g
    - din care saturați 12,5 g
    Carbohidrați 0 g
    - din care zaharuri 0 g
    Proteine ​​0 g
    Fibră 0 g
    Sare 0 g

Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne și pește. A se folosi crud, înainte de servire sau în timpul gătitului, de exemplu: omlete, carne etc.

Metoda de conservare: îmbuteliere manuală. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.

Format: 100ml
 

Cadou pentru gurmanzi si sofisticati.
Contine:

  • 1 specialitate de parmezan cu trufe 80g
  • 1 crema de hribi si trufa alba 80g
  • 1 specialitate de anghinare cu trufe 80g.
3x80g
Specialitate de parmezan cu trufe. Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5%(lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Vezi alte detalii.

Crema de hribi si trufa alba. Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Vezi alte detalii.

Specialitate de anghinare cu trufe. Ideala la sosuri pentru crostini si ca umplutura pentru diverse feluri de mancare. Ingrediente: anghinare 65%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 5% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aroma, patrunjel, piper. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.