ULEI DE MASLINE CU TRUFA NEAGRA GIULIANO TARTUFI
ULEI DE MASLINE CU TRUFA NEAGRA GIULIANO TARTUFI

ULEI DE MASLINE CU TRUFA NEAGRA GIULIANO TARTUFI

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT 16

In stoc

Pret: 40 LEI


 

Daruiesti o aroma deosebita preparatelor tale cu acest ulei aromatizat cu trufa neagra. Foloseste o lingura / portie.

100 ml   Ingrediente: ulei de masline extravirgin, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Black Truffle Gourmet Jimmy Tartufi este un pachet cadou sau un gift pack format dintr-o cutie eleganta cu:

 1 sticlă de condimente de trufă neagră pe bază de ulei Evo de 60 ml
 1 borcan de 50g sos de trufă neagră
 1 borcan de crema Pecorino Romano & Trufa Neagra de 50g
 

Datorita experientei de 30 ani in lumea culinara, Tartuflanghe a reusit sa creeze Risotto Instant cu trufe de padure.
Tot ce aveti nevoie pentru preparare este apa si cateva minute pentru a-l pregati!

Unul din cele mai gustoase si apreciate feluri de mancare din traditia italiana poate fi facut acum usor si rapid in propria bucatarie.

Recomandarea bucatarului:
Intr-o cratita se adauga apa fierbinte  si se gateste la foc mic, amestecand mereu, pana devine cremos. Mixul de risotto contine branza Parmigiano Reggiano, smantana, unt sis are, astfel nu mai aveti nevoie sa adaugati nimic in plus.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

O noua gama de produse organice cu trufa alba Tartuflanghe, produsa exclusiv cu ingrediente organice certificate.

Astfel pentru a crea acest produs de calitate, Tartuflanghe alege cu grija cele mai bune trufe de vara si masline organice. Aroma delicata si parfumata cu note de ierburi salbatice creeaza baza perfecta pentru gustul invaluitor al trufelor.

O specialitate pe care o puteti folosi pentru a aroma atat mancarurile calde cat si cele reci.

Doza recomandata – ½ lingurita in pregatire, 1 lingurita pentru condiment.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin, infuzie de trufa alba 17%, trufa alba liofilizata 0,35% (aprox. 1,75% din trufa proaspata), aroma naturala.

Produs Organic Certificat.

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: lapte, 34% hribi (Boletus Edulis si inrudite), smantana, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt.), faina de cartofi, unt, amidon de porumb, ceapa, morcov, sare, piper, aroma naturala.