ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI
ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI

ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT15

In stoc

Pret: 55 LEI


 

Daruiesti o aroma deosebita preparatelor tale cu acest ulei aromatizat cu trufa alba. Foloseste o lingura / portie. 

100 ml   Ingrediente: ulei de masline extravirgin, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

O noua gama de produse organice cu trufa de vara Tartuflanghe, produsa exclusiv cu ingrediente organice certificate.

Astfel pentru a crea acest produs de calitate, Tartuflanghe alege cu grija cele mai bune trufe de vara si masline organice. Aroma delicata si parfumata cu note de ierburi salbatice creeaza baza perfecta pentru gustul invaluitor al trufelor.

O specialitate pe care o puteti folosi pentru a aroma atat mancarurile calde cat si cele reci.

Doza recomandata – ½ lingurita in pregatire, 1 lingurita pentru condiment.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin, infuzie de trufa alba 17%, trufa alba liofilizata 0,35% (aprox. 1,75% din trufa proaspata), aroma naturala.

Produs Organic Certificat.

Crema absolut delicioasa din Parmigiano Reggiano si trufa de padure.
Datorita gustului intens este perfecta pentru a innobila pastele sau pur si simplu pentru a fi folosita la tartinat. 

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: smantana, parmigiana reggiano (lapte, sare) 31%, lapte, unt, trufa de vara 2%, amidon de porumb.

NU CONTINE GLUTEN.

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.