ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI
ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI

ULEI DE MASLINE CU TRUFA ALBA GIULIANO TARTUFI

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT15

In stoc

Pret: 40 LEI


 

Daruiesti o aroma deosebita preparatelor tale cu acest ulei aromatizat cu trufa alba. Foloseste o lingura / portie. 

100 ml   Ingrediente: ulei de masline extravirgin, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Aceasta pudra absolut delicioasa din creveti rosii mediteraneeni merge numai bine presarata peste spaghete, carpaccio sau tartare de peste si carne, file de peste, crustacee si supe ce au la baza peste.

Odata ce felul de mancare este gatit, imbogateste-i gustul cu un pic de ulei, unt sau orice alt sos care va place iar apoi presarati pudra din creveti rosii! Gustul va fi unic, credeti-ne!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de orez, creveti rosii 22%, sare, rosii in pulbere, aroma naturala, piper, zahar, capere, chilli, ierburi aromate, suc de lamaie. Poate contine urme de peste si crustacee.
 

Jimmy Tartufi este un producator de produse din  trufe de padure. Pachetul cadou Duet Truffle contine:

– 1 pachet de paste artizanale 250g
– 1 borcan de sos cu trufe 90g

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Datorita experientei de 30 ani in lumea culinara, Tartuflanghe a reusit sa creeze Risotto Instant cu trufe de padure.
Tot ce aveti nevoie pentru preparare este apa si cateva minute pentru a-l pregati!

Unul din cele mai gustoase si apreciate feluri de mancare din traditia italiana poate fi facut acum usor si rapid in propria bucatarie.

Recomandarea bucatarului:
Intr-o cratita se adauga apa fierbinte  si se gateste la foc mic, amestecand mereu, pana devine cremos. Mixul de risotto contine branza Parmigiano Reggiano, smantana, unt sis are, astfel nu mai aveti nevoie sa adaugati nimic in plus.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc loc uscat, racoros si lipsit de lumina.