TAGLIOLINI CU TRUFE SI SOFRAN TARTUFLANGHE 250G

TAGLIOLINI CU TRUFE SI SOFRAN TARTUFLANGHE 250G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A266

Stoc epuizat

Pret: 75 LEI


 

Trufa de padure din Piemont face casa buna cu pretiosul sofran ‘’La Mancha’’ din care ia nastere cel mai gustos si sofisticat fel de mancare.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata. Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Faimoasa branza albastra este perfecta pentru a fi asociata cu gustul atemporal al Trufei de vara. Cu o consistenta cremoasa si un gust puternic tipic Gorgonzola. Caseta cu detalii albastre va da o nota sugestiva liniei dvs.

Ingrediente: Crema proaspata, Gorgonzola 20% (lapte, fermenti lactici, sare, cheag, mucegaiuri selectate), Lapte, Unt, Trufa de vara 3% (Tuber aestivum Vittad), Amidon de porumb, Lecitina de floarea soarelui, Lecitina din soia, sare, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte si produse lactate, soia.

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica - 1427 Kj/ 341Kcal
  • Grasime - 30,6g, din care saturate - 14,5g
  • Carbohidrati - 5,2g, din care zahar - 0,6g
  • Proteine - ​​11g
  • Fibra - 0,2g
  • Sare - 1,1g

Utilizare: Ideal pentru crema de risotto sau ca baza fierbinte pentru feluri principale de carne. Se recomanda aproximativ 45g de persoana.

Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.

 

Descopera Uleiul cu Trufe Negre Tartufi Jimmy – un condiment rafinat, nascut din fuziunea dintre uleiul de masline extravirgin si infuzia delicata de trufe negre Tuber melanosporum, intr-un raport atent calibrat: 99% ulei si aprox. 0,2% trufa uscata.

Provenienta:

Origine: Italia, din inima regiunii Umbria, renumita pentru trufele sale de calitate

Calitate artizanala: Ulei imbuteliat manual, cu respect fata de traditiile locale si standarde moderne de siguranta alimentara

Ingrediente si valori nutritionale:

Ingrediente: ulei de masline extravirgin (99%), arome naturale, trufa neagra uscata – Tuber melanosporum (0,2%)

Valori nutritionale (la 100g):

  • Calorii: aprox. 3238kJ / 788kcal
  • Grasimi: 87,5g (din care saturate 12,5g)
  • Carbohidrati: 0g | Proteine: 0g | Sare: 0g

 

Impachetare si conservare:

Ambalat în sticla de sticla eleganta, rezistenta, cu volum de 100ml, prevazut cu pipeta sau capac etans.

A se pastra intr-un loc racoros si ferit de lumina. Dupa deschidere, se recomanda consumul intr-un timp rezonabil pentru a pastra prospetimea si aroma.

Gust si utilizare:

Gustul combina echilibrul intre maslina fina si note pamantoase, tipice trufelor.

Fiind un produs din ulei infusionat si nu un extract pur de trufe, aromele pot parea mai subtile, dar sunt autentice si rafinate.

Note gastronomice:

Excelent pentru a rafina paste, risotto, carpaccio, salate, supe sau chiar cartofi copti si popcorn. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a transforma un preparat obisnuit intr-un festin gourmet

Ideal de utilizat ca dressing la rece — adaugat deasupra preparatelor, dupa gatire — pentru a pastra aroma delicata.

 

Crema pe baza de Pecorino Romano DOP si trufa neagra, datorita gustului puternic, este capabila sa puna in valoare orice fel de mancare. In noul design intr-o cutie cadou, infrumusetat cu detalii argintii pentru a da o nota de clasa extrema liniei tale.

Ingrediente: Crema proaspata, Pecorino Romano DOP 25% (lapte de oaie, sare, cheag de miel, fermenti lactici), Lapte, Unt, Amidon de porumb, Trufa Muscat 1% (Tuber brumale Vittad), Trufa neagra 0,1% (Tuber melanosporum Vittad), Lecitina de floarea soarelui, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte si produse pe baza de lapte.

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica Kj 1075 / Kcal 257
  • Grasime 24,5 g - din care saturati 8 g
  • Carbohidrati 3 g - din care zaharuri 0,7 g
  • Proteine 6 g
  • Fibra 0,1 g
  • Sare 1,1 g

Utilizare: perfect pentru crema de risotto sau incalzit intr-o tigaie ca baza pentru preparatele din carne. Se recomanda aproximativ 45g de persoana.

Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.

Greutate: 90g

 

Sare roz Himalaya 99,3% Trufa alba uscata aromata (Tuber Magnum Pico) 0,2% (egal cu 1% trufa proaspata).