Tagliatellele Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.
Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume. Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe. Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.
Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente. Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.
Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.
Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.