BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Pret: 55 LEI
Paste delicioase cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.
250 g Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui.
Adauga un review acestui produs:
O noua gama de produse organice cu trufa alba Tartuflanghe, produsa exclusiv cu ingrediente organice certificate.
Astfel pentru a crea acest produs de calitate, Tartuflanghe alege cu grija cele mai bune trufe de vara si masline organice. Aroma delicata si parfumata cu note de ierburi salbatice creeaza baza perfecta pentru gustul invaluitor al trufelor.
O specialitate pe care o puteti folosi pentru a aroma atat mancarurile calde cat si cele reci.
Doza recomandata – ½ lingurita in pregatire, 1 lingurita pentru condiment.
Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
Ingrediente: ulei de masline extravirgin, infuzie de trufa alba 17%, trufa alba liofilizata 0,35% (aprox. 1,75% din trufa proaspata), aroma naturala.
Produs Organic Certificat.
Un produs absolut unic, inovat de Tartuflanghe si apreciat de toti gurmanzii.
Arata ca si caviarul, dar are gust de trufa neagra de iarna.
Procesul este unul complex – pentru a ajunge la aceasta textura, caviarul de trufe este fabricat din suc de trufe negre de iarna, care se obtine direct din trufa proaspata in timpul gatirii sale. Acest suc gustos este apoi redus in perle mici printr-o tehnica foarte sofisticata numita ‘’sferificare’’. Obtinem mici perle cu gustul trufei si aceeasi culoare si textura a caviarului!
Sfatul bucatarului: Incercati-l pe paine prajita sau blinis pentru a garnisi branza proaspata, sunca, foie gras, carpaccio si fileuri de peste, supe si crème de legume, oua, cartofi, file de carne si…toate celelalte mancaruri care fac casa buna cu trufele de padure.
Caviarul din trufe negre de padure este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.
Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.
Recomandate ca si aperitiv, aceste mini grisine cu aroma de trufa neagra sunt dospite natural. Excelente si cu salate, supe, branzeturi sau carne.
A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.
Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.
SARE CU TRUFĂ
Ingrediente:
Sare de Guerande 94%
Trufă de vară uscată 5% (Tuber Aestivum Vitt)
Arome
Valori nutritive (100g):
Valoarea energetică Kj 12 / Kcal 3
Grăsimi 0,10 g
- din care saturați 0 g
Carbohidrați 0,01 g
- din care zaharuri 0,01 g
Proteine 0,24 g
Fibrele 0,44 g
Sare 94,76 g
Utilizare: ideală pentru preparatele din paste, cu pește sau pentru sărarea apei.
Metoda de conservare: vase manuale. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.
Format: 100g
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.