TAGLIATELLE CU TRUFE ALBE GIULIANO TARTUFI 250 G
TAGLIATELLE CU TRUFE ALBE GIULIANO TARTUFI 250 G
TAGLIATELLE CU TRUFE ALBE GIULIANO TARTUFI 250 G

TAGLIATELLE CU TRUFE ALBE GIULIANO TARTUFI 250 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT12

In stoc

Pret: 65 LEI


 

Paste delicioase  cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.

 250 g   Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.
Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

In anul 2012, Tartufissima No.19 au fost alese si incluse in ‘’Lucrurile preferate ale lui Oprah Winfrey’’, celebra lista intocmita de aceasta pentru festivitatea de Craciun.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Tagliatellele Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume. Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Un condiment gustos, excelent pentru a savoare preparatelor calde precum risotto, paste, file de carne, oua sau cartofi.

Acest unt anhidru contine 8% trufa si trebuie tinut afara din frigider pana este desfacut.

Datorita procesului special de productie s-a obtinut un preparat cremos si omogen.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: trufa neagra de vara 91%, sare, aroma.
NU CONTINE GLUTEN.

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.