BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Pret: 59 LEI
Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie.
80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza.
Adauga un review acestui produs:
Unul dintre branzeturile de excelenta franceza, Brie, este innobilat de gustul dulce al trufei negre pretioase italiene. Branza moale, usor de intins, este perfecta pentru a infrumuseta orice fel de mancare din bucatarie.
Ingrediente: Crema proaspata 20% branza Brie (lapte pasteurizat, sare, cheag vegetal, fermenti lactici), Lapte, Unt, Amidon de porumb, Trufa neagra 3% (Tuber melanosporum Vitt), Lecitina de floarea soarelui, sare, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.
Alergeni: lapte si produse pe baza de lapte.
Valori nutritive (100g):
Utilizare: ideal pentru orice utilizare ca aperitive, feluri I si II. Este gata de utilizare, adauga ulei sau smantana dupa gust. Se recomanda aproximativ 20g de persoana.
Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.
Pate moale facut cu ciuperci, Parmigiano Reggiano DOP si Trufe Albe. Lejeritatea si gustul inconfundabile, combinate cu un ambalaj elegant, fac din acest produs o experienta de neuitat.
Ingrediente: Ciuperci cultivate (Agaricus Bisporus), Suc de trufe Bianchetto (Tuber Boschii sau Albidum Pico), Ulei de seminte de floarea soarelui 16%, Ceapa, Parmigiano Reggiano (lapte , sare, cheag), Crema, Unt, Vin alb ( contine sulfiti ), Trufe Albe 2,01%: Trufa Bianchetto 2% (tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa Alba 0,1% (Tuber Magnatum Pico), sare, Amidon de porumb, Lecitina de soia, piper alb, Aroma, Alergeni cu caractere aldine.
Valori nutritive (100g):
Utilizare: pentru aperitive, feluri intai si secunde.
Mod de conservare: dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la 7 zile.
Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust.
180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.
Pentru a savura la maxim acest produs este recomandat sa folositi 20g pentru fiecare portie. Merge excelent ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, precum si ca baza pentru toate preparatele cu trufe de padure.
75 g Ingrediente: crema de unt 93,5%, trufa alba (tuber magnatum pico), 5% trufa alba de primavara (Tuber borchii Vitt), 0,5%, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.