SPECIALITATE PARMEZAN CU TRUFE GIULIANO TARTUFI 80 G
SPECIALITATE PARMEZAN CU TRUFE GIULIANO TARTUFI 80 G

SPECIALITATE PARMEZAN CU TRUFE GIULIANO TARTUFI 80 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT11

In stoc

Pret: 45 LEI


 

Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie. 

 80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270.   Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza. 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.  

180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.  

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Cadou pentru gurmanzi si sofisticati.
Contine:

  • 1 specialitate de parmezan cu trufe 80g
  • 1 crema de hribi si trufa alba 80g
  • 1 specialitate de anghinare cu trufe 80g.
3x80g
Specialitate de parmezan cu trufe. Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5%(lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Vezi alte detalii.

Crema de hribi si trufa alba. Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Vezi alte detalii.

Specialitate de anghinare cu trufe. Ideala la sosuri pentru crostini si ca umplutura pentru diverse feluri de mancare. Ingrediente: anghinare 65%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 5% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aroma, patrunjel, piper. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile. 

 

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie "cel mai bun ulei cu trufa alba de pe piata".
Contine felii de trufa alba, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei albe.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.