SNACK DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 100G

SNACK DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 100G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A274

In stoc

Pret: 29 LEI


 

Recomandate ca si aperitiv, aceste mini grisine cu aroma de trufa neagra sunt dospite natural. Excelente si cu salate, supe, branzeturi sau carne.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Cand simbolul excelentei italiene anume Parmigiano Reggiano se alatura celei mai pretioase bijuterii a pamantului -  trufa alba de padure, rezulta cea mai fina si rafinata crema.

Gustos dar delicat, acest sos este un condiment excelent pentru paste, ravioli, gnocchi, tortelli sau de ce nu pentru a fi folosit pur si simplu la tartinat.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.

Trufa de padure din Piemont face casa buna cu pretiosul sofran ‘’La Mancha’’ din care ia nastere cel mai gustos si sofisticat fel de mancare.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata. Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie. 

 80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270.   Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza.