SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180 G
SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180 G

SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT9

In stoc

Pret: 52 LEI


 

Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust. 

180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome.   Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Ingrediente:

    Ciuperci cultivate (Agaricus Bisporus)
    Suc de trufe Bianchetto (Tuber Boschii sau Albidum Pico)
    Ulei din semințe de floarea-soarelui 16%
    Ceapă
    Parmigiano Reggiano (lapte, sare, cheag)
    Cremă
    Unt
    Vin alb (conține sulfiți)
    Trufe albe 2,01%: Trufa Bianchetto 2% (tubercul Borchii sau Albidum Pico), Trufa albă 0,1% (Tuber Magnatum Pico)
    sare
    Amidon de porumb
    Lecitina din soia
    piper alb
    Aromă

Alergeni cu caractere aldine

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1184 / Kcal 287
    Grăsime 29 g
    - din care saturați 5,4 g
    Carbohidrați 2 g
    - din care zaharuri 1 g
    Proteine ​​3,8 g
    Fibră 1,5 g
    Sare 0,9 g

Utilizare: pentru aperitive, feluri I și II.

Mod de depozitare: după deschidere, depozitați la frigider maximum 7 zile.

Greutate: 85g
Unul dintre brânzeturile de excelență franceză, Brie, este înnobilat de gustul dulce al trufei negre prețioase italiene. Brânza moale, ușor de întins, este perfectă pentru a înfrumuseța orice fel de mâncare din bucătărie.

Ingrediente:

    Crema proaspata
    20% brânză Brie (lapte pasteurizat, sare, cheag vegetal, fermenti lactici)
    Lapte
    Unt
    Amidon de porumb
    Trufă neagră 3% (Tuber melanosporum Vitt)
    Lecitina de floarea soarelui
    sare
    Aromă
    Aroma naturală

Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte și produse pe bază de lapte.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1389 / Kcal 332
    Grăsime 29 g
    - din care saturați 14 g
    Carbohidrați 5,7 g
    - din care zaharuri 1 g
    Proteine ​​12 g
    Fibra 0,2 g
    Sare 1,1 g

Utilizare: ideal pentru orice utilizare ca aperitive, feluri I și II. Este gata de utilizare, adaugă ulei sau smântână după gust. Se recomandă aproximativ 20g de persoană.

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Greutate: 90g
 

Pentru a savura la maxim acest produs este recomandat sa folositi 20g pentru fiecare portie. Merge excelent ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, precum si ca baza pentru toate preparatele cu trufe de padure.

75 g   Ingrediente: crema de unt 93,5%, trufa alba (tuber magnatum pico),  5% trufa alba de primavara (Tuber borchii Vitt), 0,5%, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.

Tagliolini Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa, cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.