SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180G
SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180G

SALSA TARTUFATA (1%) GIULIANO TARTUFI 180G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT9

Stoc epuizat

Pret: 71 LEI


 

Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust. 

180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome.   Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Ingrediente: ciuperci cultivate (Agaricus Bisporus), ulei de masline extra virgin 20%, oline nere, trufa de vara 3% (Tuber Aestivum Vitt), masline verzi, hamsii, capere, sare, aroma, aroma naturala.

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica - 1104Kj  / 261Kcal
  • Grasime - 25,5g, din care saturate - 3,6g
  • Carbohidrati - 1,3g, din care zahar - 1g
  • Proteine - ​​4,8g
  • Fibre - 3,5g 
  • Sare - 1,2g 

Utilizare: pentru aperitive, feluri I si II.

Mod de depozitare: dupa deschidere, depozitati la frigider maximum 7 zile.

 

Orez Carnaroli, cunoscut si sub numele de „Regele orezului”, cu Trufa Neagra Pretioasa pentru o reteta apetisanta potrivita pentru toata lumea.

Ingrediente: Orez Carnaroli 98,4%, Trufa de vara uscata 1% (Tuber Aestivum Vitt), Trufa Neagra uscata 0,1% (Tuber Melanosporum Vitt), Aroma.

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1523/ Kcal 359
  • Grasimi  1,1 g – din care saturate 0,1 g
  • Carbohidrati 79 g – din care zaharuri  0,5 g
  • Proteine  ​​6,7 g
  • Fibre 3,3 g
  • sare 0,1 g

Utilizare: prajiti orezul timp de 1 minut intr-o cratita cu un strop de ulei. Intre timp se aduce la fiert supa de legume sau apa cu sare; se adauga treptat bulionul in orez, amestecand. La sfarsitul gatitului, amestecati untul si parmezanul sau cu sosurile noastre de trufe pentru a face felul de mancare mai gustos.

Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.

Format: 350g

Materiile prime alese si pretioase de Trufa Alba sunt combinate si prelucrate in realizarea acestor Tagliolini dupa reteta antica de Campofilone. Taierea subtire si uscarea lenta la temperaturi scazute fac aceasta pasta senzationala, impalpabila ca grosime, facandu-le expresia autentica a unui produs rafinat si cu adevarat clasic.

Ingrediente: Gris de grau dur, Oua proaspete (33,4%), Faina de grau moale, Trufa Bianchetto 1% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufe albe pretioase 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Aroma. Contine alergeni: cereale care contin gluten si produse derivate; oua si produse din oua. Alergeni cu caractere aldine

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1612/ Kcal 382
  • Grasimi  6,7 g – din care saturate 1,7 g
  • Carbohidrati 66,4 g – din care zaharuri  3,7 g
  • Proteine  ​​12,4 g
  • Fibre 3,2 g
  • sare 0,2 g

Utilizare: pentru gatit va recomandam sa folositi multa apa. Cand fierbe, se adauga sare, se toarna pastele si se amesteca usor dupa ce s-au inmuiat. Timp de preparare 2/3 minute. Se condimenteaza cu un buton de unt si se serveste fierbinte.

Mod de conservare: se pastreaza la loc racoros si uscat, ferit de surse de lumina si caldura.

Format: 250g

 

SPECIALITATI CU TRUFE ALBE PE BAZA DE UNT TARTUFI JIMMY are la baza unt excelent, facut exclusiv cu smantana italiana, pentru a garanta calitatea.

Ingrediente: unt 94%, Trufa Bianchetto 5% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa alba 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Arome. Poate contine urme de Tuber Brumale. Alergeni cu caractere aldine

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica Kj 2078 / Kcal 505
  • Grasimi 55,7 g – din care saturate 35,3 g
  • Carbohidrati 0,3 g – din care zaharuri 0,3 g
  • Proteine ​​0,5 g
  • Fibre 0,4 g
  • Sare 0,02 g

 

Utilizare: ideal ca baza pentru primele feluri.

Mod de conservare: dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la 7 zile.

Format: 40g