SALSA MASLINE SI TRUFE TARTUFLANGHE 180G

SALSA MASLINE SI TRUFE TARTUFLANGHE 180G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A278

In stoc

Pret: 59 LEI


 

Delicios pe tartine sau ca ingredient cheie pentru preparate calde.

Acest sos mediteranean cu trufe se face cu masline, ciuperci, ulei de masline extravirgin, trufa de padure, scoarte si hamsii.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: ciuperci champignon, masline 32%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 3%, capere, hamsii, sare.

NU CONTINE GLUTEN.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Combinatia perfecta intre regele vinurilor din zona Langhe si trufele negre de padure. Un gust greu de explicat in cuvinte. Reteta fiind una din cele mai apreciate din Piemonte.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.
Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata.
Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul cutrufe topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Condiment cu trufă albă și ulei de măsline extravirgin

Ingrediente:

    Ulei de măsline extra virgin 99%
    Trufa albă uscată 0,2% (Tuber Magnatum Pico)

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 3238 / Kcal 788
    Grăsime 87,5 g
    - din care saturați 12,5 g
    Carbohidrați 0 g
    - din care zaharuri 0 g
    Proteine ​​0 g
    Fibră 0 g
    Sare 0 g

Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne și pește. A se folosi crud, înainte de servire sau în timpul gătitului, de exemplu: omlete, carne etc.

Metoda de conservare: îmbuteliere manuală. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.

Format: 100ml

O crema cu un gust absolut delicios si intens.

Se recomanda a fi folosita pentru a da un plus de savoare preparatelor precum risotto, gnocchi, paste, file de carne, oua. Merge foarte bine si ca umplutura pentru clatite sau produse de patiserie.

Acest preparat este concentrat asa ca va sugeram sa il diluati cu ulei de masline extravirgin, smantana sau unt.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ciuperci porcini 73%, lapte, smantana, trufe de vara 3%, unt, ceapa, morcovi, amidon de cartofi, sare, piper, arome.
NU CONTINE GLUTEN.
 

Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.  

180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.