BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Pret: 90 LEI
Fiti pregatiti sa primiti in bucataria voastra o noua textura a celui mai tipic sos italian care mentine aroma originala a pesto-ului proaspat cules din insoritele meleaguri ale Genovei.
O noua tehnica inovatoare care nu implica gatitul si pastreaza caracteristicile originale ale busuiocului. Gustul fiind unul fin si intens.
Poate fi folosit ca sos, prin adaugarea de apa si ulei de masline extravirgin.
In pulbere poate fi folosit foarte bine ca si condiment, presarat peste rosii, mozzarella, burrata dar foarte bun si pentru a condimenta feluri principale precum pestele sau fructele de mare, paste, pizza.
Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.
Adauga un review acestui produs:
CONDIMENT CU TRUFĂ NEGRĂ ȘI ULEI DE MĂSLINĂ EXTRA VIRGINĂ
Ingrediente:
Ulei de măsline extra virgin 99%
Aromă
Trufă neagră uscată 0,2% (Tuber Melanosporum Vitt) - Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.
Valori nutritive (100g):
Valoarea energetică Kj 3238 / Kcal 788
Grăsime 87,5 g
- din care saturați 12,5 g
Carbohidrați 0 g
- din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Fibră 0 g
Sare 0 g
Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne și pește. A se folosi crud, înainte de servire sau în timpul gătitului, de exemplu: omlete, carne etc.
Metoda de conservare: îmbuteliere manuală. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.
Format: 100ml
Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.
Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.
Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.
Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.
Ingrediente: lapte, 34% hribi (Boletus Edulis si inrudite), smantana, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt.), faina de cartofi, unt, amidon de porumb, ceapa, morcov, sare, piper, aroma naturala.
Pentru preparate 100% declicioase, foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste sosul in tigaie 5 minute, adauga sare si ulei de masline. Ideal ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, feluri principale, precum si ca baza pentru orice mancaruri cu trufe.
80 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 7% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 14 zile.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.