PATE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI 180 G

PATE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI 180 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT9

In stoc

Pret: 45 LEI


 

Pentru servire se recomanda crutoane sau bruschete. Fără gluten, fără lactoză (lapte), fără ouă, fără sulfit, fără pește, fără arahide, fără alergeni. Ingrediente: ficat de pui și inimă 70%, carne bovină adultă, vin alb, ulei de floarea soarelui, legume mixte (ceapă, morcov, țelină), sare, trufă de vară 0,5% (Tuber aestivum Vitt.) De origine italiană, aromă de trufe, piper. Contine telina.  

Specialitate din pate de pui cu trufa 180g Giuliano Tartufi. 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Din cele mai autentice elemente ale țării noastre provine un trio magnific de arome delicioase într-o versiune vegană.
Crema de anghinare și trufe de vară, cremă de trufe și Crostonă de naut și trufă de vară sunt propunerile noastre pentru bucătăria ta „vegană”.

Pachetul conține:

- 1 borcan de 50 g de anghinare și cremă de trufă de vară
- 1 borcan de 50g Cremă de trufe
- 1 borcan de 50g de naut și crustonă de trufă de vară
 
TRIO VEGAN TARTUFI JIMMY
66 LEI
| In stoc

Paste delicioase  cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.

 250 g   Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. 

Aceasta crema de branza fina cu trufe negre de vara este un remake al celebrului sos Alfredo, cunoscutul sos Italian care a fost invenitat la inceputul secolului al XX-lea la Roma - ramanand si astazi faimos si foarte iubit de catre vedetele de la Hollywood care vizitau ‘’Orasul Etern’’.

Aceasta reteta tipica a fost reelaborata cu pretioasa trufa din zona Piemont. Rezultatul final fiind cea mai fina crema, excelenta pentru a innobila pastele scurte, risotto, ravioli si tortelli sau pentru a inlocui sosul alb din paste sau caneloni coapte.

Se recomanda o lingurita de persoana.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.