MINIBAG CU TRUFE DE PADURE GIULIANO TARTUFI
MINIBAG CU TRUFE DE PADURE GIULIANO TARTUFI
MINIBAG CU TRUFE DE PADURE GIULIANO TARTUFI
MINIBAG CU TRUFE DE PADURE GIULIANO TARTUFI

MINIBAG CU TRUFE DE PADURE GIULIANO TARTUFI

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT20

In stoc

Pret: 115 LEI


 

Delicios, pentru gurmanzi si sofisticati. Contine: 1 Salsa Tartufata 50 g 1 Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45 g 1 Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml.

Ingrediente: Salsa Tartufata 50 g: ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), uleide masline extravirgin, ulei defloarea soarelui, masline negre, trufa de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), arome, sare.Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45g: smantana (din lapte), Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag),trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb di mais, sare, arome. Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml: ulei de masline extravirgin, arome. Termen de valabilitate: 24 de luni. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. Dimensiune cutie: 6 x 17 x 16 cm    - 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Aceasta pudra absolut delicioasa din creveti rosii mediteraneeni merge numai bine presarata peste spaghete, carpaccio sau tartare de peste si carne, file de peste, crustacee si supe ce au la baza peste.

Odata ce felul de mancare este gatit, imbogateste-i gustul cu un pic de ulei, unt sau orice alt sos care va place iar apoi presarati pudra din creveti rosii! Gustul va fi unic, credeti-ne!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de orez, creveti rosii 22%, sare, rosii in pulbere, aroma naturala, piper, zahar, capere, chilli, ierburi aromate, suc de lamaie. Poate contine urme de peste si crustacee.
 

Potrivit ca sos pentru paste: foloseste 40-45 g de produs, incalzeste-l in tigaie timp de 1 minut si amesteca-l cu putin apa de la paste inainte de a-l omogeniza in compozitie. 

 80g Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5% (lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270.   Termen de valabilitate: 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 3 zile. Alergeni: lactoza. 

Faimoasa brânză albastră este perfectă pentru a fi asociată cu gustul atemporal al Trufei de vară. Cu o consistență cremoasă și un gust puternic tipic Gorgonzola. Caseta cu detalii albastre va da o notă sugestivă liniei dvs.

Ingrediente:

    Crema proaspata
    Gorgonzola 20% (lapte, fermenti lactici, sare, cheag, mucegaiuri selectate)
    Lapte
    Unt
    Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vittad)
    Amidon de porumb
    Lecitina de floarea soarelui
    Lecitina din soia
    sare
    Aroma naturală
    Aromă

Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte și produse lactate, soia.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1427 / Kcal 341
    Grăsime 30,6 g
    - din care saturați 14,5 g
    Carbohidrați 5,2 g
    - din care zaharuri 0,6 g
    Proteine ​​11 g
    Fibra 0,2 g
    Sare 1,1 g

Utilizare: Ideal pentru cremă de risotto sau ca bază fierbinte pentru feluri principale de carne. Se recomandă aproximativ 45g de persoană.

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Greutate: 90g

Trufa de padure din Piemont face casa buna cu pretiosul sofran ‘’La Mancha’’ din care ia nastere cel mai gustos si sofisticat fel de mancare.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata. Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.