BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Pret: 278 LEI
Companie perfecta pentru prieteni, efervescenta si sobra, formeaza o coroana delicata de spuma la contactul cu paharul. Culoare usor aurie, cu arome de fructe de culoare galbena, piersica, caise, spre final aroma devine de fructe uscate si miere, gust combinat de prospetime si aciditate, trebuie savurata inainte de masa sau insoteste carnea alba si fructele uscate. Se recomanda a se servi la o temperatura 6-8 C.
Adauga un review acestui produs:
RAPOSEIRA VELHA RESERVA 1.5L are o aroma fructată de măr, cereale, pâine prăjită si un gust proaspat, cremos si persistent. RAPOSEIRA VELHA RESERVA 1.5L este lasat la maturat 3 ani, in pivnita, dupa metoda Champenoise.
CHARPENTIER COMTE DE CHENIZOT proaspăt, vertical și bine structurat, produs din Chardonnay, Pinot Nero și Pinot Meunier, este vinificat în butoi de stejar și îmbătrânit pe drojdie în sticlă timp de 32-42 de luni. Se caracterizează prin parfumuri pline și intense de fructe coapte și de un gust structurat și plăcut, bogat în arome de citrice.
Bule discrete pe o mantie ce combina nuantele de somon cu reflexiile portocalii, miros de cirese, gust proaspat, cu arome de jeleu de coacaze rosii si gem de fructe de padure.Ideala inainte de masa sau acompaniata de deserturi cu fructe de padure, tarta de zmeura. Se recomanda a se servi la o temperatura 6-8 C.
Champagne de Saint-Gall Extra Brut Blanc de Blancs Grand Cru este obținută din cele mai bune soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivate pe cele mai căutate terroire din Champagne, respectiv pe Grand Cru, care se intind de la Cote de Blancs pană la Montagne de Reims și Valle de la Marne, unul dintre cele mai frumoase sate. Vinul este fabricat in instalații aparținand Union Champagne, combinand un mediu estetic impresionant cu o tehnologie avansată. Nota de degustare ne prezintă un vin varietal, ce dezvăluie esența șampaniei, un aspect păios ispititor, pe palat arome citrice, curat, mineralizat, plin de vervă. Se poate servi ca aperitiv, excelent cu fructe de mare sau sushi de scoici marinate cu coriandru, lămaie și vinaigretă nori.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.