CHARPENTIER TRADITION DEMI SEC

CHARPENTIER TRADITION DEMI SEC

Categorie: Sampanie si spumante
Cod produs: cez196

In stoc

Pret: 148 LEI


 

CHARPENTIER TRADITION DEMI SEC are in compozitia sa 80% Pinot Meunier si 20% Pinot Noir, soiuri care cresc pe 9 podgorii diferite, care creeaza o culoare stralucitoare desavarsita. CHARPENTIER TRADITION DEMI SEC are o aroma prospata, fructata, de caise dulci si este recomandat sa fie consumat in combinatie cu peste.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Companie perfecta pentru prieteni, bule discrete pe o mantie ce combina nuantele de somon cu reflexiile portocalii, miros de cirese, gust proaspat, cu arome de jeleu de coacaze rosii si gem de fructe de padure. Ideala inainte de masa sau acompaniata de deserturi cu fructe de padure, tarta de zmeura. Se recomanda a se servi la o temperatura 6-8 C.

Acest spumant exprima toate aromele soiului nobil de struguri Pinot Noir. Aceasta reprezinta de fapt 80% din amestec. Un buchet dulce care cedeaza rapid aromelor de fructe cu samburi. La gust, ansamblul este imediat vinos, dominat de fructe coapte. Prospetimea naturala este doar usor imbracata printr-o dozare discreta, asigurand un finisaj de mare lungime.

DRAPPIER MILLESIME EXCEPTION  MILLESIME este o sampanie fantastica, elaborata in cantitati limitate, care exprimă o bogăție și o complexitate deosebită. DRAPPIER MILLESIME EXCEPTION  MILLESIME este compusă din 60% Pinot Noir și 40% Chardonnay, o bautura puternica, care conține foarte puține sulf.

Champagne de Saint Gall L'Expressif  obținută din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in satul Oger, pe un terroir clasificat Grand Cru in Cotes des Blancs. Nota de degustare ne prezintă o nuanță aurie strălucitoare, arome fructate, fructe albe, pe palat un atac remarcabil de agresiv, crocant, pur, un final de lungime mare, elegant. Un parter perfect pentru Revelion, pentru branzeturi Comte matur sau Mimolette, chiar un glavlax de somon. Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.