FONDUE CU TRUFA GIULIANO TARTUFI 180 G
FONDUE CU TRUFA GIULIANO TARTUFI 180 G

FONDUE CU TRUFA GIULIANO TARTUFI 180 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT 8

In stoc

Pret: 45 LEI


 

Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.  

180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.  


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Contine:

  • Miere poliflora aromata cu trufa 40g
  • Crema de parmezan si trufa Bianchetto 45g
  • Crema de hribi si trufa alba 45g
  • Tartufata (7% trufa) 50g
  • Sare marina cu trufa de vara 50g

 

SARE CU TRUFĂ

Ingrediente:

    Sare de Guerande 94%
    Trufă de vară uscată 5% (Tuber Aestivum Vitt)
    Arome

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 12 / Kcal 3
    Grăsimi 0,10 g
    - din care saturați 0 g
    Carbohidrați 0,01 g
    - din care zaharuri 0,01 g
    Proteine ​​0,24 g
    Fibrele 0,44 g
    Sare 94,76 g

Utilizare: ideală pentru preparatele din paste, cu pește sau pentru sărarea apei.

Metoda de conservare: vase manuale. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.

Format: 100g
 
Pictograma Verificată de Comunitate
SARE CU TRUFE TARTUFI JIMMY
27 LEI
| In stoc

Un produs absolut unic, inovat de Tartuflanghe si apreciat de toti gurmanzii.

Arata ca si caviarul, dar are gust de trufa neagra de iarna.
Procesul este unul complex – pentru a ajunge la aceasta textura, caviarul de trufe este fabricat din suc de trufe negre de iarna, care se obtine direct din trufa proaspata in timpul gatirii sale. Acest suc gustos este apoi redus in perle mici printr-o tehnica foarte sofisticata numita ‘’sferificare’’. Obtinem mici perle cu gustul trufei si aceeasi culoare si textura a caviarului!

Sfatul bucatarului: Incercati-l pe paine prajita sau blinis pentru a garnisi branza proaspata, sunca, foie gras, carpaccio si fileuri de peste, supe si crème de legume, oua, cartofi, file de carne si…toate celelalte mancaruri care fac casa buna cu trufele de padure.

Caviarul din trufe negre de padure este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Din cele mai autentice elemente ale țării noastre provine un trio magnific de arome delicioase într-o versiune vegană.
Crema de anghinare și trufe de vară, cremă de trufe și Crostonă de naut și trufă de vară sunt propunerile noastre pentru bucătăria ta „vegană”.

Pachetul conține:

- 1 borcan de 50 g de anghinare și cremă de trufă de vară
- 1 borcan de 50g Cremă de trufe
- 1 borcan de 50g de naut și crustonă de trufă de vară
 
TRIO VEGAN TARTUFI JIMMY
66 LEI
| In stoc