CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)
CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)
CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)
CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)
CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)

CUTIE CADOU 3 PRODUSE CU TRUFE GIULIANO TARTUFI (3x80G)

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GF4

Stoc epuizat

Pret: 119 LEI


 

Cadou pentru gurmanzi si sofisticati.
Contine:

  • 1 specialitate de parmezan cu trufe 80g
  • 1 crema de hribi si trufa alba 80g
  • 1 specialitate de anghinare cu trufe 80g.
3x80g
Specialitate de parmezan cu trufe. Ingrediente: smantana din lapte 86%, parmezan 5%(lapte, sare, cheag), amidon de porumb, trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb, sare, arome. Acidifiant E270. Vezi alte detalii.

Crema de hribi si trufa alba. Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Vezi alte detalii.

Specialitate de anghinare cu trufe. Ideala la sosuri pentru crostini si ca umplutura pentru diverse feluri de mancare. Ingrediente: anghinare 65%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 5% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aroma, patrunjel, piper. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile. 

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Pentru preparate 100% declicioase, foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste sosul in tigaie 5 minute, adauga sare si ulei de masline. Ideal ca sos pentru crostini, aperitive, omlete, feluri principale, precum si ca baza pentru orice mancaruri cu trufe. 

80 g   Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 7% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 14 zile. 

Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.

Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down

Mamaliga este un preparat gustos, usor si foarte usor de preparat. Este perfect pentru a-ti surprinde oaspetii. Odata fiert, intindeti-l pe o foaie de copt si aruncati-l cu ingredientele preferate, apoi coaceti-l pana ajunge la o crusta perfecta!

Ingrediente: Faina de porumb instant 98,4%, Trufe albe 1,1%: Trufa Bianchetto uscata 1% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa alba uscata 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Aroma.

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1563/ Kcal 368
  • Grasimi  1,5 g – din care saturate 0,2 g
  • Carbohidrati 81,8 g – din care zaharuri  0,7 g
  • Proteine  ​​5,8 g
  • Fibre  2,4 g
  • sare 0,1 g

Utilizare: se pun 300 de grame de apa la fiert pentru fiecare 70 de grame de faina (o portie), se adauga sare si se presara faina de mamaliga; se lasa la fiert, amestecand cam 6 minute, se intinde mamaliga pe o tava si se asezoneaza dupa gust.

Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.

Format: 300g

 

 

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

180g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 20% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.