CREMA TARTUFATA (TRUFA 2%) GIULIANO TARTUFI 160 G
CREMA TARTUFATA (TRUFA 2%) GIULIANO TARTUFI 160 G

CREMA TARTUFATA (TRUFA 2%) GIULIANO TARTUFI 160 G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: GT3

In stoc

Pret: 65 LEI


 

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.   


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Perle din ulei de masline cu aroma de trufa alba.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si trufa alba.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele aurii pot fi folosite pe orice fel de mancare fiind un décor si condiment excelent pentru tartar de carne sau peste, paste, oua, risotto sau branzeturi.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.

Ingrediente: 96% ulei de masline extravirgin, apa, aroma de trufe albe.

Un biscuit sarat cu aroma de trufe. Excelent de servit ca atare sau inclus in diverse retete.

Aperituber este un aperitiv care merge foarte bine cu un pahar de vin sau o bere rece. Aceasta gustare este facuta din faina de grau, ulei de masline extravirgin si trufa de padure. O optiune excelenta pentru a va imbogati supele.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline extravirgin 24%, sare de mare 3%. Poate contine urme de oua, lapte, soia.

Din cele mai autentice elemente ale țării noastre provine un trio magnific de arome delicioase într-o versiune vegană.
Crema de anghinare și trufe de vară, cremă de trufe și Crostonă de naut și trufă de vară sunt propunerile noastre pentru bucătăria ta „vegană”.

Pachetul conține:

- 1 borcan de 50 g de anghinare și cremă de trufă de vară
- 1 borcan de 50g Cremă de trufe
- 1 borcan de 50g de naut și crustonă de trufă de vară
 
TRIO VEGAN TARTUFI JIMMY
66 LEI
| Stoc epuizat

Uleiul de masline extravirgin cu trufe ‘’Oro In Cucina’’ a fost desemnat de catre revistele gastronimice ca fiind cel mai bun ulei cu trufe de pe piata.

Contine felii subtiri de trufa si este ideal pentru a innobila preparatele reci sau calde cu aroma ei clasica. Delicios pe salate, paste, risotto, carpaccio de carne, branzeturi sau oua.

Gustul este fructat, delicat si armonios. Buchetul sau fiind format din legume si flori proaspete, migdale si fructe.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Ingrediente: ulei de masline extravirgin 99%, trufa neagra de iarna liofilizata 0,15%, aroma naturala.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin.