CREMA DIN TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

CREMA DIN TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A279

Stoc epuizat

Pret: 149 LEI


 

Pentru aceasta crema rafinata s-au folosit incontestabil cele mai atent alese trufe de vara din zona Piemont.
O placere unica, o gustare rafinata.

Un produs exclusivist care innobileaza orice reteta. Asadar o puteti folosi pe feluri de mancare principale precum paste, carne sau de ce nu pentru a intensifica gustul sosurilor.

De asemenea il puteti consuma si pe paine prajita sau blinis.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Orez Carnaroli, cunoscut si sub numele de „Regele orezului”, cu Trufa Neagra Pretioasa pentru o reteta apetisanta potrivita pentru toata lumea.

Ingrediente: Orez Carnaroli 98,4%, Trufa de vara uscata 1% (Tuber Aestivum Vitt), Trufa Neagra uscata 0,1% (Tuber Melanosporum Vitt), Aroma.

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1523/ Kcal 359
  • Grasimi  1,1 g – din care saturate 0,1 g
  • Carbohidrati 79 g – din care zaharuri  0,5 g
  • Proteine  ​​6,7 g
  • Fibre 3,3 g
  • sare 0,1 g

Utilizare: prajiti orezul timp de 1 minut intr-o cratita cu un strop de ulei. Intre timp se aduce la fiert supa de legume sau apa cu sare; se adauga treptat bulionul in orez, amestecand. La sfarsitul gatitului, amestecati untul si parmezanul sau cu sosurile noastre de trufe pentru a face felul de mancare mai gustos.

Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.

Format: 350g

Mamaliga este un preparat gustos, usor si foarte usor de preparat. Este perfect pentru a-ti surprinde oaspetii. Odata fiert, intindeti-l pe o foaie de copt si aruncati-l cu ingredientele preferate, apoi coaceti-l pana ajunge la o crusta perfecta!

Ingrediente: Faina de porumb instant 98,4%, Trufe albe 1,1%: Trufa Bianchetto uscata 1% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa alba uscata 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Aroma.

Valori nutritive (100g):

  • Valoare energetica Kj 1563/ Kcal 368
  • Grasimi  1,5 g – din care saturate 0,2 g
  • Carbohidrati 81,8 g – din care zaharuri  0,7 g
  • Proteine  ​​5,8 g
  • Fibre  2,4 g
  • sare 0,1 g

Utilizare: se pun 300 de grame de apa la fiert pentru fiecare 70 de grame de faina (o portie), se adauga sare si se presara faina de mamaliga; se lasa la fiert, amestecand cam 6 minute, se intinde mamaliga pe o tava si se asezoneaza dupa gust.

Mod de conservare: a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura.

Format: 300g

 

 

SPECIALITATI CU TRUFE ALBE PE BAZA DE UNT TARTUFI JIMMY are la baza unt excelent, facut exclusiv cu smantana italiana, pentru a garanta calitatea.

Ingrediente: unt 94%, Trufa Bianchetto 5% (Tuber Borchii sau Albidum Pico), Trufa alba 0,1% (Tuber Magnatum Pico), Arome. Poate contine urme de Tuber Brumale. Alergeni cu caractere aldine

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica Kj 2078 / Kcal 505
  • Grasimi 55,7 g – din care saturate 35,3 g
  • Carbohidrati 0,3 g – din care zaharuri 0,3 g
  • Proteine ​​0,5 g
  • Fibre 0,4 g
  • Sare 0,02 g

 

Utilizare: ideal ca baza pentru primele feluri.

Mod de conservare: dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la 7 zile.

Format: 40g

CONDIMENT CU TRUFA NEGRA SI ULEI DE MASLINA EXTRA VIRGIN.

Ingrediente: Ulei de masline extra virgin 99%, Aroma, Trufa neagra uscata 0,2% (Tuber Melanosporum Vitt) - Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.

 Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica Kj 3238 / Kcal 788
  • Grasime 87,5 g - din care saturati 12,5 g
  • Carbohidrati 0 g - din care zaharuri 0 g
  • Proteine 0 g
  • Fibra 0 g
  • Sare 0 g

Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne si peste. A se folosi crud, inainte de servire sau in timpul gatitului, de exemplu: omlete, carne etc.

Metoda de conservare: imbuteliere manuala. A se pastra departe de sursele de lumina si caldura.

Format: 100ml