CREMA DIN TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

CREMA DIN TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A279

Stoc epuizat

Pret: 149 LEI


 

Pentru aceasta crema rafinata s-au folosit incontestabil cele mai atent alese trufe de vara din zona Piemont.
O placere unica, o gustare rafinata.

Un produs exclusivist care innobileaza orice reteta. Asadar o puteti folosi pe feluri de mancare principale precum paste, carne sau de ce nu pentru a intensifica gustul sosurilor.

De asemenea il puteti consuma si pe paine prajita sau blinis.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Delicios, pentru gurmanzi si sofisticati. Contine: 1 Salsa Tartufata 50 g 1 Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45 g 1 Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml.

Ingrediente: Salsa Tartufata 50 g: ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), uleide masline extravirgin, ulei defloarea soarelui, masline negre, trufa de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), arome, sare.Specialitate cu Parmezan si trufa bianchetto 45g: smantana (din lapte), Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag),trufa bianchetto 3% (Tuber borchii Vitt.), amidon de porumb di mais, sare, arome. Ulei de masline extravirgin cu trufa alba 55 ml: ulei de masline extravirgin, arome. Termen de valabilitate: 24 de luni. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. Dimensiune cutie: 6 x 17 x 16 cm    - 

Un produs absolut unic, inovat de Tartuflanghe si apreciat de toti gurmanzii.

Arata ca si caviarul, dar are gust de trufa neagra de iarna.
Procesul este unul complex – pentru a ajunge la aceasta textura, caviarul de trufe este fabricat din suc de trufe negre de iarna, care se obtine direct din trufa proaspata in timpul gatirii sale. Acest suc gustos este apoi redus in perle mici printr-o tehnica foarte sofisticata numita ‘’sferificare’’. Obtinem mici perle cu gustul trufei si aceeasi culoare si textura a caviarului!

Sfatul bucatarului: Incercati-l pe paine prajita sau blinis pentru a garnisi branza proaspata, sunca, foie gras, carpaccio si fileuri de peste, supe si crème de legume, oua, cartofi, file de carne si…toate celelalte mancaruri care fac casa buna cu trufele de padure.

Caviarul din trufe negre de padure este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

CAVIAR DIN TRUFE NEGRE DE PADURE 50G
120 LEI
| Stoc epuizat

Crema absolut delicioasa din Parmigiano Reggiano si trufa de padure.
Datorita gustului intens este perfecta pentru a innobila pastele sau pur si simplu pentru a fi folosita la tartinat. 

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: smantana, parmigiana reggiano (lapte, sare) 31%, lapte, unt, trufa de vara 2%, amidon de porumb.

NU CONTINE GLUTEN.

Aceasta pudra absolut delicioasa din creveti rosii mediteraneeni merge numai bine presarata peste spaghete, carpaccio sau tartare de peste si carne, file de peste, crustacee si supe ce au la baza peste.

Odata ce felul de mancare este gatit, imbogateste-i gustul cu un pic de ulei, unt sau orice alt sos care va place iar apoi presarati pudra din creveti rosii! Gustul va fi unic, credeti-ne!

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de orez, creveti rosii 22%, sare, rosii in pulbere, aroma naturala, piper, zahar, capere, chilli, ierburi aromate, suc de lamaie. Poate contine urme de peste si crustacee.