CREMA DE PARMEZAN CU TRUFE TARTUFLANGHE 90G

CREMA DE PARMEZAN CU TRUFE TARTUFLANGHE 90G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A281

In stoc

Pret: 45 LEI


 

Crema absolut delicioasa din Parmigiano Reggiano si trufa de padure.
Datorita gustului intens este perfecta pentru a innobila pastele sau pur si simplu pentru a fi folosita la tartinat. 

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: smantana, parmigiana reggiano (lapte, sare) 31%, lapte, unt, trufa de vara 2%, amidon de porumb.

NU CONTINE GLUTEN.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Recomandate ca si aperitiv, aceste mini grisine cu aroma de trufa neagra sunt dospite natural. Excelente si cu salate, supe, branzeturi sau carne.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline 8%, trufa de vara 2%, sare de mare, drojdie, faina de grau maltit, aroma. Poate contine urme de seminte de susan si soia.

Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.

  Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down

Delicios pe tartine sau ca ingredient cheie pentru preparate calde.

Acest sos mediteranean cu trufe se face cu masline, ciuperci, ulei de masline extravirgin, trufa de padure, scoarte si hamsii.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: ciuperci champignon, masline 32%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 3%, capere, hamsii, sare.

NU CONTINE GLUTEN.

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.