CREMA DE PARMEZAN CU TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

CREMA DE PARMEZAN CU TRUFA ALBA DE VARA TARTUFLANGHE 90G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A283

In stoc

Pret: 58 LEI


 

Cand simbolul excelentei italiene anume Parmigiano Reggiano se alatura celei mai pretioase bijuterii a pamantului -  trufa alba de padure, rezulta cea mai fina si rafinata crema.

Gustos dar delicat, acest sos este un condiment excelent pentru paste, ravioli, gnocchi, tortelli sau de ce nu pentru a fi folosit pur si simplu la tartinat.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Aceasta pudra cu aroma de branza si trufa alba este numai buna pentru a oferi o tusa finala preparatului de mancare.

Presarati-o peste paste, risotto, gnocchi, ravioli, tortelli. Condimentati pastele cu un pic de ulei sau unt si apoi adaugati pudra cu braza si trufa alba ca o finisare gustoasa.
O puteti incerca si in supe de legume sau cartofi.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: parmesan liofilizat (Parmigiano Reggiano) 32%, unt in pulbere, praf de zer, faina de orez, sare, arome naturale (lapte), piper, trufa alba liofilizata 0,1% (aprox. 0,6% din trufa proaspata).

Acest produs delicios este potrivit ca sos pentru crostini, umplutura pentru orice fel de mancare, in omlete si ca baza pentru toate preparatele cu trufe. Este recomandat sa folositi 15/20g per portie si sa incalziti crema intr-o tigaie, adaugand ulei de masine extravirgin si sare.  

160g Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de masine extravirgin, ulei de floarea soarelui, masline negre, trufa de vara 2% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Termen de valabilitate 36 luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.   

Delicios pe tartine sau ca ingredient cheie pentru preparate calde.

Acest sos mediteranean cu trufe se face cu masline, ciuperci, ulei de masline extravirgin, trufa de padure, scoarte si hamsii.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: ciuperci champignon, masline 32%, ulei de masline extravirgin, trufa de vara 3%, capere, hamsii, sare.

NU CONTINE GLUTEN.

Condiment cu trufă albă și ulei de măsline extravirgin

Ingrediente:

    Ulei de măsline extra virgin 99%
    Trufa albă uscată 0,2% (Tuber Magnatum Pico)

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 3238 / Kcal 788
    Grăsime 87,5 g
    - din care saturați 12,5 g
    Carbohidrați 0 g
    - din care zaharuri 0 g
    Proteine ​​0 g
    Fibră 0 g
    Sare 0 g

Utilizare: condiment pentru paste, crutoane, omlete, carne și pește. A se folosi crud, înainte de servire sau în timpul gătitului, de exemplu: omlete, carne etc.

Metoda de conservare: îmbuteliere manuală. A se păstra departe de sursele de lumină și căldură.

Format: 100ml