BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Chateau Rouget Pomperol din 2009 este compus în principal din Merlot, amestecat cu o notă de Cabernet Franc. Acest Chateau Rouget Pomperol, bogat si opulent, are note de soluri nisipoase È™i zvelte, împletite cu kirsch È™i garrigă provensală.
Adauga un review acestui produs:
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar È™i casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant È™i distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.
Un vin superb din Medocul de Sud, acest amestec de 50% Cabernet Sauvignon, 47% Merlot È™i restul Cabernet Franc este o adevărata savoare a epocii. Notele florale amestecate cu verdeata pădurii, coacăza negra È™i trufă sunt toate prezente în acest vin serios dotat, care se comportă frumos.
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar È™i casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant È™i distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.