CHARPENTIER PREMIER CRU

CHARPENTIER PREMIER CRU

Categorie: Sampanie si spumante
Cod produs: cez194

In stoc

Pret: 216 LEI


 

Sampania CHARPENTIER PREMIER CRU este făcută dintr-un amestec de 2 și 3 ani, provenind din podgoriile clasificate drept Premier Cru. CHARPENTIER PREMIER CRU galben-auriu, cu bule fine, are o aroma de fructe uscate, nuci, miere și vanilie cu un finisaj lung.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Champagne de Saint-Gall Le Minerale o asamblare din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in podgorii clasificate Grand Cru din Cote de Blancs. Nota de degustare ne prezintă un vin galben-pai cu reflexii argintii, arome fructate fine, ușor prăjite, pe palat un atac salin, pur, foarte mineral, un finiș proaspăt, elegant. Se pretează ca aperitiv pentru puriști, alături de un platou de fructe de mare, perfect cu stridii sau homar la grătar. Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.

Charpentier Rosé Brut este una dintre cele două roze spumante sofisticate produse de vinăria familiei Charpentier, o casă importantă din Valea Marne. Adăugarea de Pinot Noir și Pinot Meunier, la ansamblarea CHARPENTIER ROSE BRUT, determină culoarea uimitoare și îi conferă o structura mai puternica.

CHARPENTIER ROSE BRUT
156 LEI
| In stoc

Vinurile spumante Raposeira încorporează caracterul intens al regiunii Beira-Douro. Acestea sunt un tribut adus aromelor inconfundabile ale țării și persistenței poporului său. RAPOSEIRA SUPER RESERVA ROSE BRUTO are o aroma de fructe proaspete si un final intens. 

Champagne de Saint Gall L'Expressif  obținută din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in satul Oger, pe un terroir clasificat Grand Cru in Cotes des Blancs. Nota de degustare ne prezintă o nuanță aurie strălucitoare, arome fructate, fructe albe, pe palat un atac remarcabil de agresiv, crocant, pur, un final de lungime mare, elegant. Un parter perfect pentru Revelion, pentru branzeturi Comte matur sau Mimolette, chiar un glavlax de somon. Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.