CAVIAROLI ULEI DE MASLINE CU CHILI 50G

CAVIAROLI ULEI DE MASLINE CU CHILI 50G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A300

Stoc epuizat

Pret: 109 LEI


 

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust. 

180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome.   Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. 

Paste delicioase  cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.

 250 g   Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui. 

Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.  

180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.  

Crema pe baza de Pecorino Romano DOP si trufa neagra, datorita gustului puternic, este capabila sa puna in valoare orice fel de mancare. In noul design intr-o cutie cadou, infrumusetat cu detalii argintii pentru a da o nota de clasa extrema liniei tale.

Ingrediente: Crema proaspata, Pecorino Romano DOP 25% (lapte de oaie, sare, cheag de miel, fermenti lactici), Lapte, Unt, Amidon de porumb, Trufa Muscat 1% (Tuber brumale Vittad), Trufa neagra 0,1% (Tuber melanosporum Vittad), Lecitina de floarea soarelui, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte si produse pe baza de lapte.

Valori nutritive (100g):

  • Valoarea energetica Kj 1075 / Kcal 257
  • Grasime 24,5 g - din care saturati 8 g
  • Carbohidrati 3 g - din care zaharuri 0,7 g
  • Proteine ​​6 g
  • Fibra 0,1 g
  • Sare 1,1 g

Utilizare: perfect pentru crema de risotto sau incalzit intr-o tigaie ca baza pentru preparatele din carne. Se recomanda aproximativ 45g de persoana.

Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.

Greutate: 90g