CAVIAROLI ULEI DE MASLINE CU CHILI 50G

CAVIAROLI ULEI DE MASLINE CU CHILI 50G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A300

In stoc

Pret: 89 LEI


 

Perle din ulei de masline cu aroma de chili.

CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.

Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.

Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.

CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Truffle GIFT TARTUFI Jimmy este un pachet cadou sau un gift pack gourmet.

Cadoul perfect pentru iubitorii de trufe, care vor găsi trei produse clasice, dar de neratat.

Ambalajul elegant și luminos include trei produse prețioase pentru a elabora un meniu Truffle ca un adevărat bucătar. Pachetul conține: - 1 sticlă de 100 ml de ulei de măsline extra virgin cu trufă - 1 borcan de 90g sos de trufe - 1 borcan de sare cu trufă de 40g
 
TRUFFLE GIFT TARTUFI JIMMY
100 LEI
| In stoc

Un biscuit sarat cu aroma de trufe. Excelent de servit ca atare sau inclus in diverse retete.

Aperituber este un aperitiv care merge foarte bine cu un pahar de vin sau o bere rece. Aceasta gustare este facuta din faina de grau, ulei de masline extravirgin si trufa de padure. O optiune excelenta pentru a va imbogati supele.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline extravirgin 24%, sare de mare 3%. Poate contine urme de oua, lapte, soia.

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: lapte, 34% hribi (Boletus Edulis si inrudite), smantana, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt.), faina de cartofi, unt, amidon de porumb, ceapa, morcov, sare, piper, aroma naturala.

Uleiul cu trufa din gama "Oro in cuccina" de la Tartuflanghe este considerat de multe reviste spcializate in gastronomie " cel mai bun ulei cu trufa neagra de pe piata".
Contine felii de trufa neagra, este foarte aromat, ideal de a spori mancarurile reci si calde cu aroma clasic a trufei negre.
Este absolut delicios in salate, paste, rissoto, carpaccio de carne, file de carne, branza si oua.