BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Pret: 109 LEI
Perle din ulei de masline cu aroma de chili.
CAVIAROLI este o inventie inedita, delicioasa, obtinuta printr-o tehnica ce permite invaluirea picaturilor de ulei de masline extravirgin cu un strat subtire de apa, ce contine alginate de sodiu. De aici rezultand o explozie de arome fine de ulei de masline si usturoi.
Aceasta noua textura surprinzatoare permite si sugereaza noi prezentari gastronomice. Perlele rosiatice au o aroma picanta si plina si pot fi folosite pe orice fel de mancare, fiind un décor si condiment excelent.
Inainte de utilizare, agitati de doua ori borcanul pentru a spori aroma de ulei.
CAVIAROLI este folosit in multe restaurante cu stele Michelin din lume.
A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 1 luna.
Adauga un review acestui produs:
Acest amestec de ciuperci de camp, masline negre si trufe negre de vara poate aduce un gust special unui mare numar de preparate: aperitive, paste, orez, friptura, omleta. Foloseste 15-20g pentru o portie. Incalzeste in ulei de masline extra-virgin si pune sare dupa gust.
180 g Ingrediente: ciuperci de cultura(Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, ulei de de masline extravirgin, masline negre, trufe de vara 1% (Tuber aestivum Vitt.), sare, arome. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile.
Paste delicioase cu ou si trufe albe, se combina perfect cu unt, parmezan si fasii de trufa alba.
250 g Ingrediente: faina de grau dur, oua 20%, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%, arome. Pastrati in loc uscat si racors, ferit de lumina soarelui.
Pentru o portie delicioasa cu acest produs, folositi 80-100g / persoana; puneti borcanul la baie-marie 2 minute, apoi turnati intr-o cupa pentru desert si adaugati crutoane. Se consuma cu ochii inchisi si bucurie maxima.
180g Ingrediente: branza fontina 28%, branza cheddar, smantana, apa, trufa de vara 1%(Tuber aestivum Vitt.), galbenus de ou, amidon de porumb, sare, arome. Emulsificator sare: E331. Alergeni: lactoza, oua. Termen de valabilitate: 24 de luni. Dupa deschidere pastrati la rece intre +2° si +4° C si consumati in 7 zile.
Crema pe baza de Pecorino Romano DOP si trufa neagra, datorita gustului puternic, este capabila sa puna in valoare orice fel de mancare. In noul design intr-o cutie cadou, infrumusetat cu detalii argintii pentru a da o nota de clasa extrema liniei tale.
Ingrediente: Crema proaspata, Pecorino Romano DOP 25% (lapte de oaie, sare, cheag de miel, fermenti lactici), Lapte, Unt, Amidon de porumb, Trufa Muscat 1% (Tuber brumale Vittad), Trufa neagra 0,1% (Tuber melanosporum Vittad), Lecitina de floarea soarelui, Aroma naturala. Poate contine urme sau spori din genul Tuber spp.
Alergeni: lapte si produse pe baza de lapte.
Valori nutritive (100g):
Utilizare: perfect pentru crema de risotto sau incalzit intr-o tigaie ca baza pentru preparatele din carne. Se recomanda aproximativ 45g de persoana.
Mod de depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de umiditate si surse de lumina si caldura.
Greutate: 90g
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.