CAFEA HARDY ZANZIBAR - 10 CAPSULE

CAFEA HARDY ZANZIBAR - 10 CAPSULE

Categorie: Cafea
Cod produs: CHZ-07

In stoc

Pret: 25 LEI


 

Compozitie: Arabica si Robusta.

Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Hardy Milano își dorește să ofere întregii lumi posibilitatea de a gusta din cafeaua din Milano, o cafea senzațională, perfectă pentru a fi savurată în momente pline de iubire și fericire.Cafeaua Zanzibar are o eleganță aparte dată de notele de lămâie și portocale ce balansează perfect aciditatea și dulceața. Capsulele sunt compatibile cu aparatele Nespresso.

Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Caracteristici: Intensitate 4 /5, Amar 1/5, Aciditate 5/5, Cremoasa 2/5


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

O crema maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea, care incepe cu o aroma cat mai imperceptibila de caise. O aroma intensa de lamaie umple gura de aciditate si se termina cu lemn dulce. Un adevarat rasfat pentru cunoscatorii de cafea. Aceasta cafea se savureaza incet pentru ati crea o buna dispozitie si pentru a avea o zi linistita.

Caracteristici:

Intensitate: 3/5

 Amar: 1/5

 Aciditate: 4/5

Cremoasa: 2/5

Compozitie: 100% Arabica.

Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani.

Caracteristici: Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5

Hardy Milano își dorește să ofere întregii lumi posibilitatea de a gusta din cafeaua din Milano, o cafea senzațională, perfectă pentru a fi savurată în momente pline de iubire și fericire. Această cafea își are originile în Peru și are o aromă minunată cu note de lemn dulce și lămâie. Capsulele sunt compatibile cu aparatele Nespresso.

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

Aceasta cafea te surpinde prin culoarea sa aramie, textura matasoasa si mirosul de fructe proaspete care spre final dezvolta o aroma unica de nuci rumenite. Aciditatea intensa dar fina, completata de notele subtile de cacao si gustul usor amarui in mod natural te invita la urmatoarea inghititura.   Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea macinata, organica 250g Familie: organic. Compozitie: Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 1/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''