BOWEN XO GOLD'N BLACK COGNAC

BOWEN XO GOLD'N BLACK COGNAC

Categorie: Cognac
Cod produs: 110023cez

In stoc

Pret: 601 LEI


 

Bowen XO Gold'n Black Cognac contine 40% alcool, are un gust rafinat si reprezinta o alegere inspirata pentru un cadou memorabil. Bowen XO Gold'n Black Cognac este un produs al casei Bowen, ca a luat nastere dintr-o poveste de iubire: cognacul a fost creat de un barbat pentru o britanica pe nume Elizabeth Bowen.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Casa A.E.Dor este recunoscuta ca fiind una din preferatele aristicratiei franceze datorita cognac-urile sale de serie mica, exceptionale.

Maturat timp de 40de ani in butoaie de stejar, A.E Dor Vieille Reserve no 6 este un cognac foarte picant, fin si armonios, fiind un martor unic de cultura si maiestrie al casei din care face parte.

Acest congnac este cu adevarat, un regal senzorial.

Cu o consitstenta subtire, rotunda, apartinei unei singure recolte, nobila Grand Champagne.

Produsul face parte dintr-o editie limitata, fiind numerotat cu numarul 6.

Chabasse VSOP Cognac contine 40% alcool, are un gust rafinat si reprezinta o alegere inspirata pentru un cadou memorabil. Chabasse VSOP Cognac este un produs al regiunii Cognac.

Produs Saveur nou
CHABASSE VSOP COGNAC
285 LEI
| In stoc

Geffard Tres Vieux Cognac Carafe Millenium contine 40% alcool, are un gust rafinat si reprezinta o alegere inspirata pentru un cadou memorabil. Geffard Tres Vieux Cognac Carafe Millenium este un produs al casei Geffard Henri, fondata in 1840 in Grande Champagne, Cognac.

Acest coniac caracterizeaza caracterul Catherinei: dinamic, subtil si delicat.
Cognacul se maturizeaza in cateva luni in butoaie noi de stejar si mai tarziu in butoaie mai vechi de mai multi ani. Un amestec floral de note de struguri si iasomie. Gust extrem de rotund si usor de coniac, a carui complexitate a fost obtinuta prin amestecarea coniacului din ani diferiti.