APERITUBER DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 70G

APERITUBER DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 70G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A276

In stoc

Pret: 38 LEI


 

Un biscuit sarat cu aroma de trufe. Excelent de servit ca atare sau inclus in diverse retete.

Aperituber este un aperitiv care merge foarte bine cu un pahar de vin sau o bere rece. Aceasta gustare este facuta din faina de grau, ulei de masline extravirgin si trufa de padure. O optiune excelenta pentru a va imbogati supele.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline extravirgin 24%, sare de mare 3%. Poate contine urme de oua, lapte, soia.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Cand simbolul excelentei italiene anume Parmigiano Reggiano se alatura celei mai pretioase bijuterii a pamantului -  trufa alba de padure, rezulta cea mai fina si rafinata crema.

Gustos dar delicat, acest sos este un condiment excelent pentru paste, ravioli, gnocchi, tortelli sau de ce nu pentru a fi folosit pur si simplu la tartinat.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros inainte si dupa deschidere.

Fiti pregatiti sa primiti in bucataria voastra o noua textura a celui mai tipic sos italian care mentine aroma originala a pesto-ului proaspat cules din insoritele meleaguri ale Genovei.

O noua tehnica inovatoare care nu implica gatitul si pastreaza caracteristicile originale ale busuiocului. Gustul fiind unul fin si intens.

Poate fi folosit ca sos, prin adaugarea de apa si ulei de masline extravirgin.
In pulbere poate fi folosit foarte bine ca si condiment, presarat peste rosii, mozzarella, burrata dar foarte bun si pentru a condimenta feluri principale precum pestele sau fructele de mare, paste, pizza.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Pentru servire se recomanda crutoane sau bruschete. Fără gluten, fără lactoză (lapte), fără ouă, fără sulfit, fără pește, fără arahide, fără alergeni. Ingrediente: ficat de pui și inimă 70%, carne bovină adultă, vin alb, ulei de floarea soarelui, legume mixte (ceapă, morcov, țelină), sare, trufă de vară 0,5% (Tuber aestivum Vitt.) De origine italiană, aromă de trufe, piper. Contine telina.  

Specialitate din pate de pui cu trufa 180g Giuliano Tartufi. 

Condiment ideal pentru preparatele calde, care combina doua dintre cele mai renumite ingrediente din Piemont: ciuperci si trufe de padure.

Se recomanda a fi folosit la paste, risotto, ou, cartofi, carne sau file de peste.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Ingrediente: lapte, 34% hribi (Boletus Edulis si inrudite), smantana, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt.), faina de cartofi, unt, amidon de porumb, ceapa, morcov, sare, piper, aroma naturala.