APERITUBER DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 70G

APERITUBER DIN TRUFA DE PADURE TARTUFLANGHE 70G

Categorie: Specialitati din trufe de padure
Cod produs: A276

Stoc epuizat

Pret: 38 LEI


 

Un biscuit sarat cu aroma de trufe. Excelent de servit ca atare sau inclus in diverse retete.

Aperituber este un aperitiv care merge foarte bine cu un pahar de vin sau o bere rece. Aceasta gustare este facuta din faina de grau, ulei de masline extravirgin si trufa de padure. O optiune excelenta pentru a va imbogati supele.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.

Ingrediente: faina de grau, ulei de masline extravirgin 24%, sare de mare 3%. Poate contine urme de oua, lapte, soia.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Cremă pe bază de Pecorino Romano DOP și trufă neagră, datorită gustului puternic, este capabilă să pună în valoare orice fel de mâncare. În noul design într-o cutie cadou, înfrumusețat cu detalii argintii pentru a da o notă de clasă extremă liniei tale.

Ingrediente:

    Crema proaspata
    Pecorino Romano DOP 25% (lapte de oaie, sare, cheag de miel, fermenti lactici)
    Lapte
    Unt
    Amidon de porumb
    Trufa Muscat 1% (Tuber brumale Vittad)
    Trufă neagră 0,1% (Tuber melanosporum Vittad)
    Lecitina de floarea soarelui
    Aroma naturală
    Aromă

Poate conține urme sau spori din genul Tuber spp.

Alergeni: lapte și produse pe bază de lapte.

Valori nutritive (100g):

    Valoarea energetică Kj 1075 / Kcal 257
    Grăsime 24,5 g
    - din care saturați 8 g
    Carbohidrați 3 g
    - din care zaharuri 0,7 g
    Proteine ​​6 g
    Fibră 0,1 g
    Sare 1,1 g

Utilizare: perfect pentru cremă de risotto sau încălzit într-o tigaie ca bază pentru preparatele din carne. Se recomandă aproximativ 45g de persoană.

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Greutate: 90g
 

Pentru aceasta crema rafinata s-au folosit incontestabil cele mai atent alese trufe de vara din zona Piemont.
O placere unica, o gustare rafinata.

Un produs exclusivist care innobileaza orice reteta. Asadar o puteti folosi pe feluri de mancare principale precum paste, carne sau de ce nu pentru a intensifica gustul sosurilor.

De asemenea il puteti consuma si pe paine prajita sau blinis.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc uscat, racoros si lispit de lumina.

Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea in maximum 3 zile.

Aceasta delicatesa cremoasa este perfecta pentru o multime de preparate: aperitive, paste, orez, fripturi, omleta, sandvis. Pentru a te bucura din plin de calitatile ei, foloseste 10g de crema pentru fiecare portie. Produs in Italia.

  Ingrediente: hribi (Boletus edulis) 70 %, ulei de masline extravirgin, sare, arome, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,5%. Pastrati la rece intre +2° and +4° C. Dupa deschidere consumati in 7 zile. - See more at: https://saveur.ro/saveur.ro/delicatese/trufe-de-padure/crema-de-hribi-si-trufa-alba#down

Tagliatellele Tartuflanghe sunt incontestabil cele mai bune paste realizate artizanal din piata internationala.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume. Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’Cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.

Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: consistenta ideala, trefilarii in bronz si uscarii lente.  Forma este realizata complet manual ce confera o textura extraordinara pastelor, contine un procent ridicat de trufa, au un gust sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand au cantitatea ideala de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului: Se fierb aproximativ 5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare. Apoi se scurg si se soteaza cu putin unt. Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.