BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Absintul îÈ™i are originea în cantonul Neuchâtel din ElveÈ›ia la sfârÈ™itul secolului al XVIII-lea. A devenit popular ca băutură alcoolică în FranÈ›a sfârÈ™itului secolului al XIX-lea È™i începutul secolului al XX-lea, în special în rândul artiÈ™tilor È™i scriitorilor parizieni.
ABSINTH RODNIK CANNABIS este un absint din Spania cu un conÈ›inut de alcool de 70%. Particularitatea sa este că este aromatizat cu cânepă (o plantă identică cu canabisul, dar fără molecula THC, deoarece aceasta din urmă este interzisă în FranÈ›a), de unde È™i prezenÈ›a unei frunze de canabis reprezentate pe sticlă.
În plus, acest absint este făcut din plante mediteraneene. Are arome de anason dar ceva mai puÈ›in pronunÈ›ate decât in cazul absintului in general.
Adauga un review acestui produs:
Martini Rosso are la baza o reteta peste care a trecut 8 generati de maestri distilatori din casa Martini, si a ajuns pana in ziua noastra in care numai 3 persoane cunosc reteta originala a creatorului ei Luigi Rossi.
In reteta regasim blendul de vinuri tipice casei (Trebbiano si Catarratto) la care se adauga alcool infuzat cu un amestec secret de plante botanice unele dintre ele native, cum ar fi, Artemisia care este un ingredient crucial, planta locala care creste in apropierea distileriei din Passione, in amestecul de ingrediente se mai regaseste si lemn de santal rosu iar la final se adauga un caramel natural care ii confera culoarea specifica.
Cachaca 51 Pirassununga este confecÈ›ionat din soiuri de trestie de cea mai bună calitate, din inima plantaÈ›iei din Brazilia. Este cel mai vândut brand de Cachaca 51 Pirassununga din lume (din 2013) È™i, într-adevăr, cel de-al doilea cel mai bine vândut dintre toate spirtele lumii.
Inconfundabil È™i puternic, după ce a fost făcut, SEVE GAUTIER LIQUOR este lăsat să se maturizeze în continuare în butoaie de lemn. SEVE GAUTIER LIQUOR este un amestec încântător de extract de plante, puternic, echilibrat, cu tonuri armonioase de vanilie.
Espero Coffee & Rum este o licoare minunată, care se face pe baza unui Espero Rum îmbătrânit. Doar boabele de cafea, prăjite local, de cea mai înaltă calitate din Nicaragua, precum È™i excelentele vanilii din Nicaragua, sunt utilizate pentru aceast rom. În acest fel, numai gustul uÈ™or, dar intens, al cafelei È™i dulceaÈ›a naturală sunt extrase, fără a păstra aromele amare, care ar rezulta din prepararea fierbinte.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.