CRAMA FERDI

Mister M de la Crama Ferdi, este un merlot rezerva care scoate in evidenta terroir-ul din Dealu Mare.

Crama ferdi Cuvee Paul Port este un vin dulce.

Crama Ferdi , Unchiu Puiu.

Crama Ferdi Cuvee Alexandra este un cupaj alb.

Feteasca neagra, editie limitata, de la Crama Ferdi, este o feteasca neagra din zona Dealu Mare. 

Editia Unica de la Crama Ferdi  este o ediție aniversară ce marchează 10 ani de la primul vin făcut în Crama Ferdi.

Vinul este un cupaj secret, obtinut din 4 soiuri de struguri, care a necesitat 6 luni până la desăvârașirea sa într-o cantitate de doar 570 de sticle, a căror etichetă specială este semnată fiecare, manual, de către vinificatorul si proprietarul cramei: Fernando Mihailescu.

Crama Ferdi Mister S Editie limitata este un vin rosu, obtinut din Shiraz, al cramei Ferdi.

Aceasta crama boutique din Dealu Mare este o crama care de-a lungul timpului a realizat o serie de vinuri care au impresionat iubitorii de vin.

Crama Ferdi Cuvee Paul este un vin al cramei Ferdi, crama bourique din Dealu Mare.

Cuvee Francis, unul dintre cupajele rosii ale Cramei Ferdi, este obtinut din cabernet franc si merlot. Baricat 18 luni in baric de stejar, vinul are un continut de alcool de 14,1 %.

Vinul are arome intense, un gust ierbos si o aciditate medie spre inalta.

Red King de la Crama Ferdi, dupa cum ii spune si numele , este facut din soiul cabernet sauvignon, regele vinurilor rosii. Vinul are un potential mare de invechire.

Vinul are gust de coacăze negre, condimentate dau tonul și unde aciditatea atinge nivelul corect. Taninii bogați fac din acest Cabernet un partener perfect pentru carnea la grill și sosurile piperate. Cele 20 de luni petrecute la baric îi rotunjesc aroma într-o ciocolată neagră. Roșul regal este culoarea capișonului de ceară cu sigiliul cramei. Anul recoltei este 2018 iar gradul alcoolic este 14.2%.Continut de alcool de 14,2 %

Crama ferdi este o crama boutique, situata in Dealu Mare. Mister S. Rezerva este un vin rosu, sec, din soiul shiraz.

 

CRAMA FERDI MADAME S. este un vin alb, obtinut din soiul sauvignon blanc  al cramei boutique Ferdi.  Crama este situata in celebra zona Dealu Mare. Madame S este vinificata in stil lumea noua, vinul are arome de soc, arome de grapefruit si pere.

 

Cuvee Alexandra editie limitata de la Crama ferdi, este un vin alb, cupaj din soiurile Tămâioasă Românească, Riesling Italian și Sauvignon Blanc.                            Vinul are accente de tămâie combinată cu fagure, busuioc și lămâie verde.

 Crama Ferdi Rose Cosmina, este un cupaj din soiurile: Merlot, Shiraz și Blaufränkisch. De culoarea somonului, vinul are miros de de căpșuni proaspete. Shirazul da corp vinului, Merlot-ul ii confera catifelare si aciditate.