Bauturi de colectie

O colectie de bauturi din ani mai vechi ce pot reprezenta un cadou deosebit pentru o aniversare.

Produs pentru prima data in regiunea Bas Armagnac, armagnacul Samalens reda un gust inconfundabil, realizat pe baza celor mai fine eaux de vie-uri atent selectionate. Samalens Vintage combina complexitatea si caracterul sau inedit, cu aromele puternice, ce acapareaza intregul gust al armagnacului.

ARMAGNAC SAMALENS VINTAGE 1976
653 LEI
| In stoc

Galben auriu cu un gust de vanilie, condimente È™i câteva fructe uscate. Corp bine structurat, cu o notă uÈ™oară È™i elegantă.

Cognac XO Dragon este un coniac foarte suplu si placut, cu note lemnoase. Are o combinatie delicioasa de portocale, ciocolata si fructe confiate. Sunt prezente arome de vanilie ce apar cu note florale de lavanda si liliac.

VSOP COGNAC

Descriere:

Un coniac excepÈ›ional de rotund È™i moale la gust. Este bogat în note fructate È™i lemnoase.

Bine echilibrat care oferă note florale: caise, vanilie, floare de tei, migdale și coajă de portocală. Este rafinat si elegant.

Aspect: culoare aurie și cupru.

Sugestie de degustare: de savurat simplu sau cu apă minerală.

 

Cognac Richard Delisle VSOP
230 LEI
| In stoc

Armagnac De Montal Vintage 1962 este distilat, prin metode naturale, in butoaie mari de 400 de litri din stejar alb. In acest procedeu de maturare Armagnacul incorporeaza taninurile din lemn, iar aroma si culoarea stejarului, devenind intense, cu un buchet complex si note de prune, cafea si accente delicate de unt. Armagnac De Montal Vintage 1962 are o superba culoare chihlimbarie si este ambalat in cutie de lemn.

ARMAGNAC DE MONTAL VINTAGE 1962
2395 LEI
| In stoc

LAFONTAN 1993 CARAFE DANAI 0.7L, 40% 

LAFONTAN 1973 CARAFE DANAI 0.7L, 40% 

LAFONTAN 1982 CARAFE DANAI 0.7L, 40% 

LAFONTAN 1972 CARAFE DANAI 0.7L, 40%  

LAFONTAN 1983 CARAFE DANAI 0.7L, 40% 

Baron V. Fournier Bas-Armagnac 1974 este o b?utur? distilat? cu tradi?ie, ce incepe in secolul al XIV lea in regiunea Gascogne din Fran?a. Maturat? in butoaie de stejar negru, cu arome generoase de alune, ciocolat?, fructe confiate, migdale ?i vanilie, excelent ca aperitiv sau digestiv.