BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
CATEGORII
Romul Abuelo este distilat din melasa fermentată, la distileria Varela Hermanos, deÈ›inută de familia din Panama. Romul Abuelo este îmbătrânit în butoaie ex-bourbon, din stejar alb american, timp de cel puÈ›in 12 ani.
Exquisito 1990 este un rom dominican impecabil, bine echilibrat din gama Oliver & Oliver Exquisito. Acesta este un rom de solera din anul 1990, care se mândreÈ™te cu căldura stejarului È™i dulceaÈ›a fructelor, în măsuri egale.
Exquisito 1995 este un rom dominican, îmbătrânit într-un sistem de solera din 1995 È™i îmbuteliat pe 18 iunie 2018. Acest rom a câÈ™tigat cu siguranță titlul Exquisito È™i oferă arome delicioase de cafea neagră, vanilie, ciocolată cu lapte, migdale, stafide, coajă de portocală, tutun, mango, ananas È™i banane.
Flamboyant Gold este produs in Mauritius, un blend invechit in butoaie de stejar ( foste butoaie de bourbon) timp de 7 ani, inainte de a fi imbuteliat. Numele ii vine de la copacul de pe eticheta, copacul de foc, ale carui flori sunt florile nationale din Mauritius.
CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin delicios, atât de fructat, cu o culoare densă de rubin/purpuriu, cu note de tămâie, fum de grătar È™i casis. CHATEAU ORMES DE PEZ SAINT ESTEPHE este un vin armonios, picant È™i distinct, care dezvăluie autenticitatea teroirului său în denumirea Saint-Estephe.
ABERLOUR 12 YEARS DOUBLE CASK MATURED este imbătrânit atât în ​​butoaie tradiÈ›ionale de stejar, cât È™i în butoaie de sherry. ABERLOUR 12 YEARS DOUBLE CASK MATURED este un whisky cu unt, cu niveluri medii de influență din butoi de sherry È™i câteva note picante de stejar.
Amaro Averna este un lichior italian traditional din categoria amarourilor, originar din Sicilia. Este cunoscut pentru gustul sau bogat si echilibrat, cu note de plante aromatice, radacini, citrice si un strop de dulceata. Reteta originala dateaza din 1868 si este pastrata secreta, fiind transmisa din generatie in generatie.
Amaro Averna este obtinut prin macerarea unui amestec complex de ierburi, radacini, scoarta si alte ingrediente naturale in alcool pur, ceea ce ii confera o aroma intensa si distincta. Gustul sau incepe cu note dulci si placute de caramel, urmate de tonuri amare si usor picante, cu accente de portocala, lemn dulce si cacao.
Este adesea savurat simplu, dupa masa, ca digestiv, fie cu gheata, fie la temperatura camerei. De asemenea, Amaro Averna poate fi folosit in cocktailuri pentru a adauga o profunzime aromatica sau poate fi combinat cu alte bauturi pentru a crea mixuri rafinate. Sticla sa eleganta, cu eticheta neagra si detalii aurii, reflecta traditia si autenticitatea acestui lichior apreciat pe plan international.
FERDINADN VINARS este un distilat din vin, obtinut din cei mai buni struguri de feteasca regala din Transilvania.
FERDINAND VINARS este un produs autentic ce dezvolta note dulci, bine integrat, ci post gust lung si placut.
FERDINAND VINARS este recomandat a fi servit intre 16-18 grade celsius.
O sticla atragatoare in forma de craniu pentru legenda comediei, CRYSTAL HEAD VODKA, este fabricata de Bruni Glass in Italia, iar vodka certificata kosher este fabricata cu apa pura de Newfoundland si filtrata prin cristale vechi de 500 de milioane de ani, cunoscute sub numele de diamante Herkimer.
Citadelle Vodka se face folosind doar grau Capet din regiunea Beauce din Franta (sud-vestul Parisului intre raurile Sena si Loira). Distilata de 5 ori, Citadelle Vodka are cea mai mare eleganta si finete.
În mod esenÈ›ial, CHATEAU DU TARIQUET BLANCHE are o claritate si o aromă proaspătă a fructelor din livadă, cu o uÈ™oară înÈ›epătură ierboasă È™i un finisaj deosebit de piperat. Un armagnac fascinant, care poate fi folosit ca bază alternativă în cocktail-uri.
Produs din distilarea strugurilor atent selecţionati, acest excepţional Brandy DANTY XO EXTRA este maturat in butoaie vechi de stejar american, in care a fost tinut anterior unul din cele mai bune vinuri. DANTY XO EXTRA, elegant, complex si foarte parfumat, te intampina cu un buchet special de arome de stejar, urmat de indicii delicate de caramel, vanilie, migdale uscate si stafide.
TORRES 20 ANOS este obținut prin distilarea vinurilor selectate din soiul Parellada. Rezultatul este un brandy TORRES 20 ANOS imbatranit, de culoare nobila, de chihlimbar inchis, cu o aroma profunda si calda, cu urme de fructe uscate si stafide. Afiseaza note elegante de condimente (vanilie, scortisoara, nucsoara).
Romul Admiral Rodney, multi-premiat de la St Lucia, este lasat la maturat, in medie, 12 ani si a fost intotdeauna extrem de popular in randul clientilor nostri. Admiral Rodney comemoreaza un celebru amiral din secolul al XVIII-lea, care a cucerit Franta in 1782.
Romul Angostura 1919 8 Years Old este realizat dintr-un amestec de romuri uÈ™oare È™i grele, pe bază de melasă, în vârstă de cel puÈ›in 8 ani, pastrate în butoaie de stejar american carbonizate. Romul Angostura 1919 are o nuanță bogată, de chihlimbar auriu, cu o claritate excelentă. Romul Angostura 1919 emană un buchet complex, plin de arome de cacao, melasă, caramel È™i vanilie.
Lansat în 2002, romul trinazian ANGOSTURA GOLD în vârstă de cinci ani este un amestec de mai multe rumuri uÈ™oare È™i grele, obÈ›inute din melasă. În aprilie 2016 a fost introdusă o nouă etichetă, cu o versiune îmbunătățită a romului Angostura Gold, în special în ceea ce priveÈ™te aromele, incluzând fructe de pasiune proaspete, cireÈ™e, migdale prăjite, caramel, zahăr muscovado È™i arome de plăcintă Bakewell.
ANGOSTURA 1824 este un rom premium excepÈ›ional, cu o aromă captivantă de melasă dulce, vanilie, miere, mirodenii È™i un finisaj remarcabil de lung È™i plin de arome. Angostura 1824 este îmbătrânit în butoaie de stejar american carbonizat, timp de cel puÈ›in 12 ani. La maturitatea optimă, romul Angostura 1824 este filtrat È™i îmbuteliat manual.
H by Hine VSOP este un blend de eaux-de-vie din podgoriile Grande si Petite Champagne. Aventuros, plin de viata si elegant, sortimentul este un partener de nadejde pentru cocktail-urile indraznete, dar poate fi la fel de bine savurat doar cu un tonic rece. Aromele de salcam, vanilie si piper alb se armonizeaza intr-un echilibru perfect
CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE se naÈ™te pe poalele Pic Saint-Loup, scăldate într-un climat mediteranean foarte însorit. CHATEAU PUECH HAUT LE LOUP DU PIC ROUGE are o aroma de fructe roÈ™ii foarte coapte, îmbunătățite cu o notă de cacao.
CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 izbucneÈ™te din sticlă cu mirosuri îndrăzneÈ›e de prune coapte, crème de cassis, note de ciocolată, trandafiri uscaÈ›i È™i frunze. CHATEAU TRONQUOY LALANDE SAINT ESTEPHE din 2010 poate fi băut cand e tânăr È™i fructat, dar È™i cand îmbătrâneÈ™te cu graÈ›ie.
CHATEAU POUJEAUX MOULIS poate fi decantat în medie 1-2 ore, iar acest lucru permite vinului să se înmoaie È™i să-È™i deschidă parfumul. Chateau Poujeaux oferă cea mai bună băutură È™i ar trebui să atingă maturitatea maximă între 5-20 de ani, in functie de epocă.