BRERA MILANO 1930
Panettoni si colomba
Glencadam Origin 1825 a fost maturizat iniÈ›ial în butoaie de stejar alb, american È™i apoi lasat în butucuri oloroso-sherry. Rezultatul este un whisky dulce, picant È™i floral, cu note de banane, pere È™i condiment moale.
Adauga un review acestui produs:
Un malț bogat, influențat de sherry din Bunnahabhain, An Cladach are arome dulci de fructe uscate, caramel și sherry bogat. Gustul oferă note cremoase si netede de nuci prăjite, condimente, sherry și roșii de coastă.
Pentru pasionatii de esente tari, producatorul Tomatin vine si recomanda o sticla aparte de scotch, rezultatul celor mai inspirate procese de productie, premiata cu nu mai putin de 6 medalii de aur in ultimii 4 ani, lucru care atesta originalitatea si noutatea sa. TOMATIN 12 YO OLD BOURBON oferă arome de malÈ›uri dulci, miere, vanilie, flori, fructe uscate, bucăți de ananas, pâine de ghimbir, lemn verde, biscuiÈ›i È™i cafea.
Deanston Virgin Oak este fabricat din whisky tânăr, care a fost maturat în butoaie de stejar nou, din Kentucky. Deanston Virgin Oak are o aroma de citrice proaspete, miere, cafea si note de stejar.
O rezerva eleganta, sofisticata de la Knockando, Master Reserve 21YO a fost distilat in anul 1990, si lasat la maturat in butoaie de cherry, situate in cea mai intunecata parte a depozitului. Acest lucru face ca imbatranirea bauturii sa dureze mai mult, iar rezultatul este pe masura. Knockando Master Reserve 21YO se caracterizeaza printr-un gust neted, dulceag si note persistente de vanilie.
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.