DRAPPIER BRUT ZERO DOSAGE BOUTEILLES

DRAPPIER BRUT ZERO DOSAGE BOUTEILLES

Categorie: Sampanie si spumante
Cod produs: cez177

In stoc

Pret: 184 LEI


 

În șampania DRAPPIER BRUT ZERO DOSAGE BOUTEILLES, natura se exprimă complet și liber, această șampanie este destinată cunoscătorilor. DRAPPIER BRUT ZERO DOSAGE BOUTEILLES este extrem de pură, aromele sale de fructe mici, roșii, piersici și gutui iti trezesc toate simturile.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

SAMPANIE POL ROGER SIR WINSTON CHURCHILL

Aromele fructelor roșii, semnături ale soiurilor negre (25% din Pinot Noir și 25% din Meunier), care se combină ușor cu parfumuri elegante de fructe albe, citrice și flori albe, semne caracteristice ale Chardonnay (50%), fac din CHARPENTIER BRUT MILLESIME 2009 o sampanie desavarsita. Vitalitatea strălucitoare a sampaniei CHARPENTIER BRUT MILLESIME 2009, este semnul caracteristic al îmbătrânirii îndelungate în butoaie de stejar.

CHARPENTIER BRUT MILLESIME
190 LEI
| In stoc

RAPOSEIRA RESERVA BRUTO este un vin spumos, produs din soiurile de struguri Malvasia Fina, Cerceal și Tinta Roriz. RAPOSEIRA RESERVA BRUTO are o aromă fructată si este perfect pentru a fi servit cu aperitiv. RAPOSEIRA RESERVA BRUTO este lasat la maturat, in pivnita, minim 2 ani.

RAPOSEIRA RESERVA BRUTO
49 LEI
| In stoc

RAPOSEIRA SUPER RESERVA BLANC DE NOIR BRUTO este un vin spumant din 100% Touriga Franca, cu un gust fructat, foarte persistent, care îi conferă toată excelența și diferența care îl caracterizează și care îl distinge de restul. RAPOSEIRA SUPER RESERVA BLANC DE NOIR BRUTO este dotat cu o culoare unică de paie și citrice, iar combinatia cu mâncărurile din carne creeaza o senzatie deosebita.