COGNAC LHERAUD PETITE CHAMPAGNE

COGNAC LHERAUD PETITE CHAMPAGNE

Categorie: Cognac
Cod produs: wp210

Stoc epuizat

Pret: 2150 LEI


 

Cognac Lheraud Petite Champagne 1975: gust bogat, insa elegant in acelasi timp, cu note de vanilie și ciocolată neagră și cu arome de condimente dulci pe final. Cognac Lheraud Petite Champagne 1975 este ambalat în sticlă suflată manual.

Familia Lhéraud produce Cognac și Armagnac încă din 1802, lucrând cu struguri proprii. Este renumita pentru stocurile lor de coniacuri vechi rare, precum și pentru calitatea excepțională a distilatelor.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Cognac Menuet VSOP “Lora” Grande Champagne contine 40% alcool, are un gust rafinat si reprezinta o alegere inspirata pentru un cadou memorabil. Cognac Menuet VSOP “Lora” Grande Champagne este un produs al regiunii Cognac.

Cognac Hine Vintage Grande Champagne 1989 este un vintage maturat in pivnite speciale si disponibil in cantitate limitata. Cognac Hine Vintage Grande Champagne 1989 este voluptos si aproape matasos, cu arome de alune prajite, lemn de vanilie si stafide. Casa Hine are o vechime de 250 de ani si este devotata idealului de a face din fiecare cognac o opera de arta unica si efemera in acelasi timp.

COGNAC CAMUS VSOP ELEGANCE
222 LEI
| Stoc epuizat
COGNAC MARTELL CORDON BLEU
790 LEI
| Stoc epuizat