COGNAC DANIEL BOUJU SYMPHONIE

COGNAC DANIEL BOUJU SYMPHONIE

Categorie: Cognac
Cod produs: CEZ-DBS

In stoc

Pret: 599 LEI


 

In centrul Grande Champagne, punctul de excelenta al regiunii de productie a cognacului, se afla sediul vinicol, Daniel Bouju. Pasiunea realizarii acestui cognac, transmisa din generatie in generatie, permite astazi oferirea in continuare, a celor mai ideale bauturi, de inalta calitate si autentice, care sa seduca inimile si sa incante palatul degustatorilor.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Braastad XO Superior este un cognac dintr-o colectie exclusiva, maturat intre 15 si 25 de ani in pivnitele private ale familiei. Aromele sunt placute, de stafide, piper negru, fructe uscate, vanilie si boabe de cafea. Gustul este complex, cu o intensitate aromatica senzationala, cu note de caramel si un post-gust prelung.

BRAASTAD XO SUPERIOR 700ML
582 LEI
| In stoc

Acest cognac VSOP provenit de la casa artizanala Jacques Denis a fost maturat pentru cel putin 8 ani in baricuri de stejar.

Culoare: auriu intens

Miros: note de vanilie si fructe uscate imbibate in rom

Gust: rotund, cu arome de scortisoara, cuisoare, miere de salcam si note de stejar, condimentele si indiciu puternic de vanilie ce se resimte in post-gustul prelung

COGNAC JACQUES DENIS VSOP
284 LEI
| In stoc

RAGNAUD SABOURIN CARAFE XO este un cognac elegant, imbuteliat intr-un decantor patrat. Un cognac floral foarte delicat, cu note de dulceata de petale de trandafiri, vanilie si condimente. RAGNAUD SABOURIN CARAFE XO evidentiaza o nuanta calda de mahon.

Acest coniac caracterizeaza caracterul Catherinei: dinamic, subtil si delicat.
Cognacul se maturizeaza in cateva luni in butoaie noi de stejar si mai tarziu in butoaie mai vechi de mai multi ani. Un amestec floral de note de struguri si iasomie. Gust extrem de rotund si usor de coniac, a carui complexitate a fost obtinuta prin amestecarea coniacului din ani diferiti.