AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G
AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G
AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G

AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G

Categorie: Praline Amatller
Cod produs: Amatller_Nicaragua

In stoc

Pret: 25 LEI


 

Realizat cu 72% boabe de cacao din soiul O'Payo din Nicaragua, acesta este unul dintre cele patru soiuri din colecția de Cacao aromatica. Producția de cacao din Nicaragua este destul de mică (situată în principal în rezervația biosferei Bosawas), dar renumită pentru finețea și aromele delicate ale boabelor sale de cacao, precum soiul O’payo, protagonistul acestei ciocolate.

AMATLLER CHOCOLATE 72% CACAO NICARAGUA 70G se remarcă datorită notelor sale de fructe confiate și condimente. Ciocolată cu multa personalitate și vitalitate.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

INGREDIENTE:

Zahăr, unt de cacao, pulpă de zmeură (16%), lapte praf, glucoză lichidă, pastă de cacao, lapte praf degresat, suc de lămâie, apă, emulgator (Lecitină SOIA), arome, conservanți (E202).

Poate conține urme de NUCI

INFORMAȚII NUTRITIVE (100g):

Valoare energetică: 2168Kj / 521kcal; Grăsimi: 35g. din care: saturat: 22g; Glucide: 48g. din care: Zaharuri: 48g; Proteine: 5,0 g; Sare: 0,17 g

INFORMAȚII LOGISTICE:

Cod: 2806

Greutate netă: 72g

EAN: 841390727602

Cel mai bun înainte: 1 an de la fabricație.

A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.

Realizat cu 74% boabe de cacao din soiul Trinitario din Madagascar, acesta este unul dintre cele patru soiuri din colecția de cacao aromat.
În industria ciocolatei, Madagascar este cunoscut ca bijuteria coroanei cultivării cacaoului și este renumit pentru producerea de cacao intens fructat, cu arome delicate. Principala zonă de cultivare este regiunea Văii Sambirano.

Cacao este prăjit pentru a-și respecta aromele originale cât mai mult timp posibil. 

Se remarcă aciditatea acestui soi de cacao. Prezintă note citrice strălucitoare și un final picant.

Cacao a fost introdus în Uganda în timpul colonizării britanice și, de atunci, a devenit o sursă de venit foarte importantă pentru mulți fermieri. Principala zonă de cultivare este Valea Semuliki.

Soiurile de cacao Forastero și Trinitario, este prăjit ușor, pentru a-și spori personalitatea și eleganța.

Combinația sa de arome te va lăsa surprins, amestecând fructele tropicale și nucile. Ușor astringent si dulce pe gust.

Migdale caramelizate Amatller 100g ambalate individual.

O combinație irezistibilă de texturi și arome pe gust. Migdale Marcona, prăjite și caramelizate, acoperite cu ciocolată albă și presărate cu cacao pură.

Prezentat într-o cutie cadou din metal cu 100g de migdale, cu un design bazat pe o retetă originală Amatller.

Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale (21%), lapte integral praf, pudră de cacao redusă în grăsimi, emulgator (lecitină SOIA), aromatizant (vanilie).

Poate conține urme de alte ALUNE.

Informații nutritionale (100g):

·       Energie: 2390Kj / 571kcal;

·       Grăsime: 40g, din care: saturați: 18g;

·       Glucid: 40g, din care: zaharuri: 37g;

·       Proteine: 10g;

·       Sare: 0,50g

INFORMAȚII LOGISTICE:

·       Cod: 2816

·       Greutate netă: 100

·       Cutie unități: 6

·       EAN: 8413907281601

·       Cel mai bun înainte: 1 an de la fabricație

 

·       A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.