Amatller Cappuccino Flowers Tin 72g
Amatller Cappuccino Flowers Tin 72g
Amatller Cappuccino Flowers Tin 72g

Amatller Cappuccino Flowers Tin 72g

Categorie: Ciocolata Amatller
Cod produs: 2799

In stoc

Pret: 32 LEI


 

Praline de ciocolată cu lapte, cu o umplutură cremoasă delicată făcută din cafea naturală proaspăt prăjită. Perfect pentru a le oferi cadou acelor iubitori de cafea care vor fi seduși de această combinație cremoasă și delicată. Ideal pentru a se combina cu un desert și pentru a savura gustul său de cappuccino într-o ciocolată. Acestea vin ambalate într-o tavă etanșă termoizolată care limitează oxidarea și garantează prospețimea până la momentul deschiderii. Acestea sunt prezentate în cutii metalice.

INGREDIENTE:

CIOCOLATA CU LAPTE CU CAFEA. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte integral praf, smântână lichidă (LAPTE), masă de cacao, glucoză lichidă, cafea prăjită măcinată (3%), emulgator (lecitină SOIA), aromatizant.

Poate conține urme de NUCI.

INFORMAȚII NUTRITIONALE (100g): Energie: 2442kJ / 587kcal; Grăsime: 41g, din care saturați: 26g; Carbohidrati: 47g, din care zaharuri: 44g; Proteine: 5,7g; Sare: 0,20g.

INFORMAȚII LOGISTICE:

Cod: 2799

Greutate netă: 72G

EAN: 8413907245801

Cel mai bun înainte: 12 luni de la fabricare.

A se păstra sub 16º. Dacă nu este posibil, păstrați-l la frigider.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Amatller flowers cappucino, 72 g - ciocolată cu lapte, cu o umplutură cremoasă si delicată din cafea naturală, proaspăt prăjită. Amatller flowers capuccino, 72, g ete prezentat într-o cutie de carton cu 12 bucati de ciocolată, ambalate una câte una pentru conservare și ușurință în servire. Astfel, odată ce cutia este deschisă, fiecare bucata își păstrează toată esența și calitățile organoleptice.

Cacao a fost introdus în Uganda în timpul colonizării britanice și, de atunci, a devenit o sursă de venit foarte importantă pentru mulți fermieri. Principala zonă de cultivare este Valea Semuliki.

Soiurile de cacao Forastero și Trinitario, este prăjit ușor, pentru a-și spori personalitatea și eleganța.

Combinația sa de arome te va lăsa surprins, amestecând fructele tropicale și nucile. Ușor astringent si dulce pe gust.

Realizat cu 74% boabe de cacao din soiul Trinitario din Madagascar, acesta este unul dintre cele patru soiuri din colecția de cacao aromat.
În industria ciocolatei, Madagascar este cunoscut ca bijuteria coroanei cultivării cacaoului și este renumit pentru producerea de cacao intens fructat, cu arome delicate. Principala zonă de cultivare este regiunea Văii Sambirano.

Cacao este prăjit pentru a-și respecta aromele originale cât mai mult timp posibil. 

Se remarcă aciditatea acestui soi de cacao. Prezintă note citrice strălucitoare și un final picant.

Realizat din 70% boabe de cacao din Ecuador și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără alte arome adăugate. Cacao ecuadorială, de tip Arriba, este de tip Forastero si aparține grupului de cacao „cu aromă fină”. AMATLLER CHOCOLATE 70% CACAO ECUADOR este o ciocolata armonioasă și delicată, cu atingeri florale ușoare, care se combină perfect cu notele de nuci.