TERINA STRASBOURG MARINATA IN GEWURTZTRAMINER

TERINA STRASBOURG MARINATA IN GEWURTZTRAMINER

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 13

In stoc

Pret: 40 LEI


 

Combinatie delicioasa: carnea din aceasta terina este mai intai marinata in vin Gewurztraminer timp de 24 de ore, dupa care se adauga foie gras si se pune la cuptor intr-un vas special. 

180G
CON
TINE 20% FOIE GRAS DE GASCA

INGREDIENTE: CARNE DE PORC, GRASIME DE PORC, FICAT DE GASCA,FICAT DE PASARE (CATE 20%), OU, APA, GEWURZTRAMINER (2%), SARE, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Terina de rata cu 10% foie gras de rata , 120 g, Artzner

Edouard Artzner te invita sa degusti acest mousse de rata onctuos si foarte fin, imbogatit cu o nota parfumata de Kirsch, care ii confera o savoare surprinzatoare.  Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta. 180g

CONSEIL DU CHEF: PUNE O BUCATA DE MOUSSE PE PAINE NEAGRA SI ORNEAZA CU FELII DE CASTRAVETI CORNICHON SAU CU SALATA.

INGREDIENTE: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PUI, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT (NITRIT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

Bloc de foie gras de rata 120g + confit de smochine si piper Sichuan 50g. Fara zahar adaugat, dulceata de smochine cu piper Sichuan este o reteta exclusiva care acompaniaza perfect foie gras-ul. Piperul de Sichuan, originar din China, adauga nuante afumate si acidulate care se armonizeaza cu aroma natural dulce a smochinelor si cu gustul plin de foie gras. Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.

SUGESTIE DE SERVIRE: POATE FI CONSUMAT IN DOI SAU CU PRIETENII. PENTRU DEGUSTARE IN CELE MAI BUNE CONDITII PUNE LA FRIGIDER CU 12 ORE INAINTE DE CONSUM.

CONSEIL DU CHEF: PUNE AMBELE FOIE GRAS PE FARFURIE. UN STROP DE JELEU DE GEWURZTRAMINER SAU UN COMPOT DE FRUCTE USCATE VA ADAUGA O NOTA FINALA SPECTACULOASA GUSTULUI DELICIOS AL ACESTUI APERITIV.

 INGREDIENTE: FICAT DE RATA, FICAT DE GASCA, APA, SARE, COGNAC, CONDIMENTE SI ZAHAR. 
VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 

 

DUO DEGUSTATION
102 LEI
| In stoc

320g
Ingrediente: grasime de gasca.
Valabilitate: 2 ani. Dupa deschidere a se mentine intr-un loc uscat si racoros.

Sugestie de utilizare: poate fi folosita la prepararea carnii, pastelor simple, cartofilor prajiti si a altor legume.

 Folosind Grasimea de gasca de la Edouard Artzner, preparatele dvs. vor avea o aroma aparte care va va aminti, fara indoiala, de gustul copilariei. In acest fel mancarurile  dvs. vor capata o noua dimensiune gastronomica! Afla mai multe despre foie gras. Produs in Franta.   

GRASIME DE GASCA 320 G
37 LEI
| In stoc