TERINA STRASBOURG MARINATA IN GEWURTZTRAMINER

TERINA STRASBOURG MARINATA IN GEWURTZTRAMINER

Categorie: Foie gras
Cod produs: ARTZNER 13

In stoc

Pret: 44 LEI


 

Combinatie delicioasa: carnea din aceasta terina este mai intai marinata in vin Gewurztraminer timp de 24 de ore, dupa care se adauga foie gras si se pune la cuptor intr-un vas special. 

180G
CON
TINE 20% FOIE GRAS DE GASCA

INGREDIENTE: CARNE DE PORC, GRASIME DE PORC, FICAT DE GASCA,FICAT DE PASARE (CATE 20%), OU, APA, GEWURZTRAMINER (2%), SARE, PROTEINA DIN LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

180g

SUGESTIE DE SERVIRE: DELICIOASA IN COMBINATII DE APERITIVE SAU CA PARTE A UNUI PRANZ RUSTIC CU SPECIFIC FRANTUZESC. NU EZITA SA O INTINZI CU GENEROZITATE PE O PAINE NEAGRA PROASPATA SI CROCANTA. PLAISIR SIMPLE ASSURÉ!

CONSEIL DU CHEF: ADAUGA O NOTA DE PROSPETIME TARTINELOR RUSTICE CU CATEVA AFINE SAU COACAZE.
INGREDIENTE: GRASIME DE PORC, CARNE DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DE CARTOFI, SARE SI CONDIMENTE.  CONSERVANT (NITRAT DE SODIU). VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Cu un gust intens si un amestec deosebit de ierburi si condimente, terina de iepure de la Edouard Artzner va incanta „connaisseur-ii”. Vinul Pinot Noir imbogateste savoarea acestui mix de ingrediente.

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

SET 5 PATEURI FINE
80 LEI
| In stoc

EDOUARD ARTZNER TERINA DE RATA PROVENSALA 180G este rețeta esențială pentru picnicuri reușite!

Carne fragedă și gustoasă de rață, amestecată cu legumele de vară, totul condimentat cu un amestec subtil de ierburi provensale, ulei de măsline și piper alb.

Terina din piept de rata afumat si pate din ficat cu trufe 200g Ingrediente Piept de rata afumat 20%, sare, condimente, nitrit, carne de porc, ficat de pui, oua, apa, amidon din cartofi, ulei de masline cu trufe negre 2%, trufe 1,1%, ceapa si usturoi.Pentru un aperitiv gourmet, descopera acest duo compus dintr-o terina de piept de rata afumat, insotita de un pate de ficat cu trufe. Valori nutritionale Energie 982 KJ / 236 Kcal, din care grasime saturata de 6,1 g, carbohidrați 2,1 g, din care zaharuri 0,9 g, proteine ​​20 g, sare 1,5 g.  

CADOU DUO TERRINE GOURMAND ARTZNER
80 LEI
| Stoc epuizat