CAFEA PANAMA EL HORTIGAL

CAFEA PANAMA EL HORTIGAL

Categorie: Cafea
Cod produs: HC8

In stoc

Pret: 65 LEI


 

Cafeaua de specialitate Panama El Hortigal este o cafea dulce. cu un corp cremos si o aciditate placuta. Regasim in ceasca note de ciocolata, citrice si zahar brun.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Horqueta-Los Naranjos, Boquete

Altitudine: 1.400 – 1.500 m

Perioada de recoltare: Octombrie – Mai

Metoda de procesare: Washed, Sun-dried, Machine dried

Varietate Arabica: Typica


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Spuma consistenta si neteda. Arome pamantii de tutun si piele, cu o nota finala de condimente. La inceput, aroma masculina a acestui amestec pare aproape agresiva dar gustul de nuci proaspete si ierburi balsamice ii confera acestei cafele extraordinare un echilibru placut si plin. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile. Producator Hardy, Italia

Cafea boabe 250g in cutie metalica.

Familie: Amestec.
Compozitie: Robusta.
Origine: Vietnam, Coasta de Fildes si Camerun.
Certificare: Potrivita pentru vegani.
Caracteristici: 
Intensitate 5/5
Amar 4/5
Aciditate 1/5
Cremoasa 5/5

''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea. 
Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''

Spuma de culoare maro deschis si mirosul de iarba proaspat cosita, cu note de lamaie si portocala amara, arata prezenta puternica a unei varietati de cafea Arabica organica, de inalta calitate. Aciditatea intensa, bine echilibrata de dulceata portoalelor, confera aceastei cafele o eleganta naturala evidentiata si de aromele delicate din final. Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy, Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: amestec organic. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Peru si Tanzania. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 4 /5 Amar 1/5 Aciditate 5/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''   

El Salvador Finca Andalucia este o cafea de specialitate care respecta specificitatea cafelelor sud si central americane. Aceasta este o cafea dulce, cu un corp pronuntat si o aciditate blanda. Regasim in ceasca note intense de ciocolata, smochine si de lime.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Canton El Arco, Ahuachapan

Altitudine: 1.400

Perioada de recoltare: Decembrie – Martie

Metoda de procesare: Washed

Varietate Arabica: Bourbon, Catimor, Caturra

Producator Hardy, Italia Cafea macinata 250g Familie: Amestec. Compozitie: Arabica si Robusta. Origine: Honduras, Brazilia si India. Certificare: Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 3/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.'' Un amestec excelent pentru cunoscatori. Crema bogata arata in mod clar prezenta puternica a unei cafele Arabica de inalta calitate, completata de aroma savuroasa de lemn de trandafir. Aciditatea si dulceata se impletesc lin, pentru a crea un echilibru elegant, caracterizat printr-un final de lemn dulce. Ceasca de cafea perfecta incepe cu boabe de cafea perfecte. De aceea, fiecare dintre amestecurile noastre de cafea se dezvolta pornind de la cele mai fine boabe de cafea crude din lume. Cultivate de unii dintre cei mai mari producatori mondiali de cafea, acestea sunt obtinute din regiuni atent selectionate si transportate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate posibile.