CAFEA ETIOPHIA SIDAMO

CAFEA ETIOPHIA SIDAMO

Categorie: Cafea
Cod produs: HC5

In stoc

Pret: 55 LEI


 

Ethiopia Sidamo este o cafea tipic africana cu o aciditate placuta ce prezinta note distincte de citrice, lavanda si fructe de padure. Are un corp delicat si un post gust lung in care regasim note de ciocolata.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Daye Bensa

Altitudine:2000 – 2.400 m

Perioada de recoltare: Mai – Septembrie

Metoda de procesare: Washed

Varietate Arabica: Heirloom


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Guatemala El Morito este o cafea de specialitate cu o aciditate placuta, un corp dulce si o armoma de ciocolata neagra. Regasim note de fructe tropicale, afine si cacao.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Mataquescuintla, Jalapa

Altitudine: 1.400 – 2.000 m

Perioada de recoltare: Decembrie – Aprilie

Metoda de procesare: Fully Washed, Patio Dried

Varietate Arabica: Catuai, Pache San Ramon, Bourbon & Mundo Novo

CAFEA GUATEMALA EL MORITO
50 LEI
| In stoc

Costa Rica San Rafael este o cafea de specialitate cu un corp cremos si o aciditate decenta. In ceasca regasim note de prune si ciocolata.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: San Pablo

Altitudine: 1.200 – 2.000 m

Perioada de recoltare: Mai – Septembrie

Metoda de procesare: Washed

Varietate Arabica: Catuai, Caturra

CAFEA COSTA RICA SN RAFAEL
50 LEI
| In stoc

Kit pentru prepararea cafea macinata Hardy.

Pachetul contine un espresor manual pentru preparare a cel mult 3 cesti de cafea si o cutie de cafea macinata Europa 250g. Cele doua produse sunt ambalate in cutie de cadou.

Preparare cafea:

Pasul 1: se umple cu apa partea de jos a espresorului pana la marcajul de siguranta (pentru cel mult 3 cesti de cafea).

Pasul 2: se insereaza filtrul in recipientul in care am pus apa.

Pasul 3: se pune cafea macinata in partea superioara a filtrului fara a presa cafeaua cu lingura (trebuie sa ramana aerata).

Pasul 4: se asambleaza ambele parti ale aparatului si se pune la foc mic pe aragaz sau plita aproximativ 5 minute.

Pasul 5: cafeaua se obtine in partea de sus si se toarna in ceasca pentru a se savura.

 

 

Cafea de origine unica de la inaltimi peruane, un adevarat festin pentru cunoscatori. O adiere usoara, imperceptibila de caise, o spuma de culoare maro deschis si un miros de lemn dulce caracterizeaza aceasta cafea. Aciditate determinata de aroma intensa de lamaie este finalizata de notele de lemn dulce. Se recomanda a fi savurata incet, calm si fara graba.  Cafeaua buna este cultivata numai asa cum "mama natura" permite, aleasa cu grija si prajita incet. Esenta gustului ecologic, durabil. Producator Hardy,Italia Cafea boabe, organica 250g Familie: Origine unica. Compozitie: 100% Arabica. Origine: Peru. Certificare: Bioagricert. Potrivita pentru vegani. Caracteristici:  Intensitate 3/5 Amar 1/5 Aciditate 4/5 Cremoasa 2/5 ''Hardy este “il caffè di Milano” inca din 1954. Asa ca atunci cand fratii Maja au deschis primul "bar privativa" in Giambellino, Milano, in 1954, ei stiau ca ar trebui sa creeze ceva spectaculos care sa iasa in evidenta. Fondatori ai uneia dintre primele plantatii de cafea din Italia, ei au dat nastere la ceea ce a devenit o obsesie pentru tot restul vietii, creand astfel o gama de amestecuri distinctive si unice de cafea. Parte din patrimoniul cultural, comercial si uman din Milano vreme de peste 60 de ani, este in cele din urma timpul pentru a impartasi dragostea lor pentru cafea cu intreaga lumea.  Noi dorim sa gusti atmosfera, bunastarea si succesul tipice pentru orasul modei. Suntem diferiti: noi nu doar vorbim despre amestecuri de cafea, ci dorim sa te facem protagonist al povestii fara sfarsit a acestui oras magic, oriunde te-ai afla.''