Cos cadou cu ciocolata Amatller Origins orange gift, 230 g

Cos cadou cu ciocolata Amatller Origins orange gift, 230 g

Categorie: Ciocolata Amatller
Cod produs: AMAT5

Stoc epuizat

Pret: 70 LEI


 

Coș asortat cu 4 tipuri diferite de ciocolată Amatller și bomboane cu 70% cacao, umplute cu marmeladă naturală de portocale.

Veți fi sedus de farmecul designului, care este inspirat de grafica clasică a mărcii. Este un cadou ideal pentru cei dragi, prezentat intr-un invelis transparent pentru a putea vedea continutul.
Ingrediente:

  • Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, lecitină soya, pudră de vanilie bourbon, cacao min 32%
  • Pasta de cacao Equador, zahăr, cacao min 70%
  • Pasta de cacao Ghana, zahăr, cacao min 70%
  • Pasta de cacao, zahăr, suc de portocale (15%), unt de cacao, portocală confiată (8%)  sirop de glucoză și fructoză, zahăr, acidifiant E330), pudră de cacao degresată, glucoză lichidă, emulgator (lecitină soya), apă , arome, conservanți (E202).

 

 

 

 

Pasta de cacao, zahăr, suc de portocale (15%), unt de cacao, portocală confiată (8%)  sirop de glucoză și fructoză, zahăr, acidifiant E330), pudră de cacao degresată, glucoză lichidă, emulgator (lecitină soya), apă , arome, conservanți (E202).

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE

Realizat din 85% boabe de cacao din Ecuador și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără alte arome adăugate. Cacao ecuadorială, de tip Arriba, este de tip Forastero si aparține grupului de cacao „cu aromă fină”. AMATLLER CHOCOLATE 85% CACAO ECUADOR este o ciocolata armonioasă și delicată, cu atingeri florale ușoare, care se combină perfect cu notele de nuci.

Realizat din 85% boabe de cacao din Ghana și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără aromă adăugată.

Cacao din Ghana este din soiul Forastero, cu o aromă pronunțată de fructe.

Prezentate într-o cutie de carton cu 12 praline de ciocolată, unde fiecare este ambalata individual pentru conservare și ușurință în servire. Astfel, odată ce cutia este deschisă, fiecare pralina își păstrează toată esența și calitățile organoleptice. Ciocolată albă cu lămâie, un amestec de arome de citrice combinate cu note de lactate și un interior cremos cu suc de lămâie. 

Realizat din 70% boabe de cacao din Ghana și zahăr. Pentru cei care iubesc aromele naturale de cacao de origine unică, fără aromă adăugată.

Cacao din Ghana este din soiul Forastero, cu o aromă pronunțată de fructe.